Την Παραμονή Χριστουγέννων η WERK ATHENS κάνει ένα μεγάλο δώρο στους λάτρεις της Drum ‘n Bass σκηνής φέρνοντας για

πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα του είδους στην Ανατολική Ευρώπη. Την Δευτέρα 24  Δεκεμβρίου ο Ουκρανός SUNCHASE “Alexander Pavlenko” θα βρίσκεται κοντά μας για να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Από την πρώτη κιόλας κυκλοφορία του το 2004, ο Alexander Pavlenko συνθέτει μουσική της υψηλότερης ποιότητας για μια σειρά από σεβαστά ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των DSC14, Moving Shadow και Citrus. Το 2004, με τη βοήθεια της Λετονής τραγουδίστριας Yana Kay, κυκλοφόρησε το απρόσμενο για τη dance κοινότητα “Remember me”.

Το κομμάτι δημιούργησε μια τεράστια αναταραχή, στρέφοντας πολλά κεφάλια του Ηνωμένου Βασιλείου προς την ταχέως αναπτυσσόμενη σκηνή Drum n Bass στην Ανατολική Ευρώπη κι αποκτώντας μαζική υποστήριξη από Concord Dawn, Fresh, Pendulum και John B. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει μια πληθώρα singles όπως “CT” on Cyclone, “Eyewitness” στο “Sonic Warfare EP” στις Revolution Recordings και “Ultimate Survival” με την Xtinction Agenda.

Ο Sunchase κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του καλλιτέχνη «Static Nitro” από τη Drone Audio το 2010 που διακρίθηκε ως το “άλμπουμ του μήνα” στο Mixmag. Επιπρόσθετα στην D&B παραγωγή του, ο Alexander έχει κάνει διάσπαρτες techno κυκλοφορίες υπό το όνομα Kvadrat με τον δικό του αυτονομαζόμενο τίτλο και το 2010 άρχισε την παραγωγή dubstep. Διαρκώς στραμμένος προς το μέλλον ο Sunchase συνεχίζει να λειτουργεί με επιτυχία σε μια ποικιλία από μουσικά στυλ, ζωγραφίζοντας σκοτεινά, εκλεπτυσμένα τοπία που αιχμαλωτίζουν τη φαντασία του καθενός. Μαζί του στα decks του Seven Sins Club την βραδιά  πλαισιώνουν οι Disphonia, Cubism, Kenesis, Cryogenics, Baste και ο ΜC Ahmet Ali.

Sunchase [UKR]
[22.22 KDADRAT]

Disphonia
[Som | Trust in Music | Mindtech]

Cubism
[Biosphere Rec. | Resonance Audio]

Cryogenics
[Audio Theory Records]

Kenesis b2b Baste
[Werk]

+ MC Ahmend Ali

Dubstep.breaks.Drum n Bass