Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Καλικάντζαροι, χρυσαφεντάδες και άλλα παραμύθια, στο θέατρο Σημείο

Καλικάντζαροι, χρυσαφεντάδες και άλλα παραμύθια, στο θέατρο Σημείο

Το θέατρο Σημείο παρουσιάζει την αφήγηση παραμυθιών «Καλικάντζαροι, χρυσαφεντάδες και άλλα παραμύθια »…

… με αφηγήτρια την Αγνή Στρουμπούλη , τις Κυριακές 23 και 30 Δεκεμβρίου 2012, στις 12.00.


Παραμύθια της προφορικής Παράδοσης με την Αγνή Στρουμπούλη.


Καλούμε ολόκληρη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουμε και πάλι τον κύκλο της Αφήγησης για να ζωντανέψουν οι μνήμες, τα όνειρα, οι καημοί, οι λαχτάρες της ψυχής μας, μέσα από Παραμύθια που πέρασαν, για αιώνες, από στόμα σε στόμα μα παρέμειναν πάντα καινούργια.


Και μια και το θέλουν οι μέρες, η Αγνή θα τραβήξει το αυτί στα Καλικαντζαρούδια, που σκοπεύουν το «Δωδεκαήμερο» να κάνουν τις γνωστές σκανταλιές τους, μα δεν θα τ’ αφήσει διόλου να πλησιάσουν  το κέρασμα που, με πολλή αγάπη, ετοιμάσαμε για σας!

Σχετικές ειδήσεις
Τα
19.10.2016 10:10
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου σας περιμένουμε στο Bobos Arts Festival στην παρουσίαση του βιβλίου της Ξένιας Καλογεροπούλου σε εικονογράφηση Φίλιππου Φωτιάδη Παραμύθια με την Ξένια για να την ακούσετε να μας αφηγείται ζωντανά ένα από τα παραμύθια.
Ένα μοναδικό θεματικό πάρκο με τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά στη ΔΕΘ-Helexpo
29.08.2016 13:27
Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού.
6ο Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου «Παραμύθια και μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη»
01.08.2016 17:05
Το 6ο Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου «Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη» έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι 7 Αυγούστου 2016 για εννιά ολόκληρες ημέρες στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας και την ευρύτερη περιοχή του.
Τα παραμύθια της Φωνής της Ελλάδας σε μετάδοση σε ολόκληρο τον κόσμο!
08.06.2016 15:40
Η Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, σε συνεργασία με τη Φωνή της Ελλάδας, παρουσιάζει «Τα παραμύθια της Φωνής της Ελλάδας», μια σειρά παραμυθιών για παιδιά προσχολικής και όχι μόνο ηλικίας. Τα παραμύθια γράφουν, δραματοποιούν και ηχογραφούν μαθητές της Σχολής στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, αφιλοκερδώς.
Μια φορά κι έναν καιρό: Δύο μουσικά παραμύθια για αφήγηση και ορχήστρα στη Στέγη
24.03.2016 16:28
Ο Μανώλης Μαυροματάκης και ο Ηλίας Καρελλάς ζωντανεύουν δύο μουσικά παραμύθια των Α. Γουάστωρ και Τ. Ρωσόπουλου, για ηλικίες από 5 ετών και άνω, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.