Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ο Σπύρος Γραμμένος για μια εμφάνιση, στο Σταυρό του Νότου Club

Ο Σπύρος Γραμμένος για μια εμφάνιση, στο Σταυρό του Νότου Club

Ο Σπύρος Γραμμένος θα βρεθεί στο Club του Σταυρού του Νότου για μια εμφάνιση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του

… την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στις 21.30.


Αψηφώντας την προφητεία που προειδοποιεί για την καταστροφή του κόσμου την 21η Δεκεμβρίου, ο Σπύρος Γραμμένος πήρε το ρίσκο και κυκλοφόρησε καινούριο δίσκο την 1η Δεκεμβρίου!


Δυο μέρες μετά την καταστροφή λοιπόν (και αφού έχει σπάσει τα τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα), βγαίνει με φόβο από το σπίτι και περπατώντας στους έρημους δρόμους της Αθήνας (κάπου στο Μπραχάμι), ακούει μουσικές να έρχονται από κάποιο υπόγειο!


Μπαίνει στον χώρο  και βρίσκει πέντε μουσικούς να μην έχουν καταλάβει τίποτε από όσα έχουν συμβεί! Τους εξηγεί τι συνέβη και αποφασίζουν να πάνε στον Σταυρό Του Νότου χωρίς λόγo! Κολλάει αφίσες, και προσπαθεί να ενημερώσει κάθε επιζώντα…


Η είσοδος στου επιζώντες θα είναι 10 ευρώ με ποτό…
…και κατά τη διάρκεια της επιβίωσης στον χώρο… 4 ευρώ η μπύρα και 7 το ποτό !


Τα παιδιά…
Γιώργος Καρδιανός: κιθάρα
Δημήτρης Μποσινάκος: τύμπανα
Λόλα Γιαννοπούλου: πλήκτρα-φωνητικά
Andre Nikakis: μπάσο
Jim Staridas: τρομπόνι

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σπύρος Γραμμένος για δύο live στη Ρότα
23.08.2016 14:33
Στο μεταίχμιο καλοκαιριού και φθινοπώρου ο Σπύρος Γραμμένος παίρνει την κιθάρα του ... κι ερχεται στην υπέροχη αυλή της Ρότας για δύο παραστάσεις!
Ο Σπύρος Γραμμένος παρουσιάζει το 16 στο Passport Art
27.04.2016 17:07
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona, Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει την Παρασκευή στις 6 Μαΐου στο Passport Art τον νέο του δίσκο “16” (δεκάξι) που μόλις κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records, ανάμεσα από παλαιότερα σουξέ και «Ιστορίες του Κουρέα»
Ιστορίες του Κουρέα: Ο Σπύρος Γραμμένος στο Σφίγγα Music Theatre
25.02.2016 15:38
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει τις Παρασκευές 4 και 11 Μαρτίου 2016, στην μουσική σκηνή «Σφίγγα» στην Αθήνα τη νέα του υπερπαραγωγή με τίτλο: «Ιστορίες του Κουρέα».
Ο Σπύρος Γραμμένος την ημέρα των ερωτευμένων στο Passport Κεραμεικός
04.02.2016 12:25
…Γραμμένος και Valentine’s Day (14 Φλεβάρη ως γνωστόν, Κυριακή πέφτει φέτος) στο Passport-Κεραμεικός Upstairs! 
Ιστορίες του Κουρέα με τον Σπύρο Γραμμένο στο Σταυρό του Νότου Club
26.11.2015 10:57
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona, Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και για πέντε μόνο Σάββατα στο Σταυρό του Νότου Club… τη νέα του υπερπαραγωγή: «Ιστορίες του Κουρέα».