Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σπύρος Γραμμένος για μια εμφάνιση, στο Σταυρό του Νότου Club

Ο Σπύρος Γραμμένος για μια εμφάνιση, στο Σταυρό του Νότου Club

Ο Σπύρος Γραμμένος θα βρεθεί στο Club του Σταυρού του Νότου για μια εμφάνιση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του

… την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στις 21.30.


Αψηφώντας την προφητεία που προειδοποιεί για την καταστροφή του κόσμου την 21η Δεκεμβρίου, ο Σπύρος Γραμμένος πήρε το ρίσκο και κυκλοφόρησε καινούριο δίσκο την 1η Δεκεμβρίου!


Δυο μέρες μετά την καταστροφή λοιπόν (και αφού έχει σπάσει τα τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα), βγαίνει με φόβο από το σπίτι και περπατώντας στους έρημους δρόμους της Αθήνας (κάπου στο Μπραχάμι), ακούει μουσικές να έρχονται από κάποιο υπόγειο!


Μπαίνει στον χώρο  και βρίσκει πέντε μουσικούς να μην έχουν καταλάβει τίποτε από όσα έχουν συμβεί! Τους εξηγεί τι συνέβη και αποφασίζουν να πάνε στον Σταυρό Του Νότου χωρίς λόγo! Κολλάει αφίσες, και προσπαθεί να ενημερώσει κάθε επιζώντα…


Η είσοδος στου επιζώντες θα είναι 10 ευρώ με ποτό…
…και κατά τη διάρκεια της επιβίωσης στον χώρο… 4 ευρώ η μπύρα και 7 το ποτό !


Τα παιδιά…
Γιώργος Καρδιανός: κιθάρα
Δημήτρης Μποσινάκος: τύμπανα
Λόλα Γιαννοπούλου: πλήκτρα-φωνητικά
Andre Nikakis: μπάσο
Jim Staridas: τρομπόνι

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σπύρος Γραμμένος σε μια ερωτική συναυλία στο Σταυρό του Νότου
08.02.2017 10:00
Ο Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, για να μας τραγουδήσει "Τα ερωτικά".
Πανος Μουζουράκης και Σπύρος Γραμμένος μαζί και live στο Σταυρό του Νότου
21.11.2016 13:38
Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σπύρος Γραμμένος, τυλίγονται με 20 μέτρα σκοινί και ανεβαίνουν επιτέλους στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ο Σπύρος Γραμμένος για δύο live στη Ρότα
23.08.2016 14:33
Στο μεταίχμιο καλοκαιριού και φθινοπώρου ο Σπύρος Γραμμένος παίρνει την κιθάρα του ... κι ερχεται στην υπέροχη αυλή της Ρότας για δύο παραστάσεις!
Ο Σπύρος Γραμμένος παρουσιάζει το 16 στο Passport Art
27.04.2016 17:07
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona, Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει την Παρασκευή στις 6 Μαΐου στο Passport Art τον νέο του δίσκο “16” (δεκάξι) που μόλις κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records, ανάμεσα από παλαιότερα σουξέ και «Ιστορίες του Κουρέα»
Ιστορίες του Κουρέα: Ο Σπύρος Γραμμένος στο Σφίγγα Music Theatre
25.02.2016 15:38
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει τις Παρασκευές 4 και 11 Μαρτίου 2016, στην μουσική σκηνή «Σφίγγα» στην Αθήνα τη νέα του υπερπαραγωγή με τίτλο: «Ιστορίες του Κουρέα».