Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας του Όσκαρ Ουάιλντ, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας του Όσκαρ Ουάιλντ, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ με τίτλο «Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας»…
 

… την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.


Η Άννα Σακαλή παρουσιάζει μια ξεχωριστή παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τη φωνή του μεγάλου ηθοποιού Δημήτρη Χορν, στο ρόλο  του ευτυχισμένου πρίγκιπα. Ένα θεατρικό παραμύθι με ζωντανή μουσική (Μπαχ, Βιβάλντι, παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα και hip-hop τραγούδια). «Πρίγκιπας» - «Χελιδόνι, χελιδονάκι, μικρό μου χελιδόνι, κάτω εδώ στο δρόμο, στέκεται ένα κοριτσάκι που πουλάει σπίρτα στους περαστικούς. Της έπεσαν όμως τα σπίρτα μέσα στα νερά και βράχηκαν και καταστράφηκαν.  Αν δεν πάει σπίτι του λεφτά, θα το δείρει ο πατέρας του και τώρα κλαίει το καημένο. Ξεκόλλησε το ρουμπίνι από το σπαθί μου και δώστου το σε παρακαλώ...»


Αφηγητής: Γιώργος Κιμούλης
Και τα παιδιά:
Ίωνας Γραβάνης, Πέτρος Ζαρκάδης, Αγάπη Βαλάση,  Ιάσων Χρισοστομίδης, Γιάννη Κούρος
Παίζει και χορεύει η Πηνελόπη Καραλή

Σχετικές ειδήσεις
06.12.2016 14:21
Τα Χριστούγεννα έρχονται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη με το παραμύθι "Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος;" ή Κάθε εμπόδιο για καλό, το οποίο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 11, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 12:00.
Εκλάπη το κλειδί του Sol: μια μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
23.11.2016 11:11
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά, Εκλάπη το κλειδί του Sol!
Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας, του Όσκαρ Ουάιλντ στο Εθνικό Θέατρο
21.09.2016 11:39
Το έργο ενός από τους σπουδαιότερους πεζογράφους όλων των εποχών επέλεξε κατά τη φετινή θεατρική περίοδο να φιλοξενήσει το Εθνικό Θέατρο.
Καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
11.05.2016 16:28
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί και το φετινό καλοκαίρι να παρακολουθήσουμε ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς του φίλους.
Η Πράσινη Σκουφίτσα επιστρέφει στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
04.04.2016 13:23
Η Πράσινη Σκουφίτσα το μουσικό, οικολογικό παραμύθι για παιδιά του δημοτικού, σε αφήγηση της Ιουλίτας Ηλιοπούλου, μουσική του Γιώργου Κουρουπού και ζωγραφική του Γιάννη Κόττη, επιστρέφει για μία παράσταση στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη.