Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Μπελλές στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Αλέξανδρος Μπελλές στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Αλέξανδρος Μπελλές και η μπάντα του έρχονται στον Σταυρό του Νότου Plus για να μας παρουσιάσουν τον πρώτο του δίσκο, “Σαν έρθεις” και να

μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της folk ελληνικής μουσικής με νέο ήχο, rock ενορχήστρωση και φωνές ηλεκτρικές.
Σαν έρθεις, μια παράσταση με τραγούδια αληθινά και αναγκαία, ερμηνευμένα από μια σπουδαία φωνή . Τη φωνή που ξεχώρισε το 2008, ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος ο οποίος επέλεξε τον Αλέξανδρο Μπελλέ ως βασικό ερμηνευτή των μεγάλων του έργων «Θητεία», «Ιθαγένεια», «Χρονικό» και «Ανεξάρτητα».

 


Από τότε, η σκηνή μετατράπηκε στο φυσικό χώρο του Αλέξανδρου Μπελλέ, «εκεί που μπαίνεις σεμνός και χαμηλώνεις όλους τους τόνους για να βγάλεις την ουσία, το πιο βαθύ συναίσθημα και την ειλικρίνεια του στίχου». Μαζί του σε αυτές τις 3 συναυλίες που κάνουν τα βράδια μας γιορτή, 5 δεξιοτέχνες μουσικοί και η Αντιγόνη Μπασακάρου που με την αφοπλιστική ερμηνεία της στοχεύει στην καρδιά των τραγουδιών.

 

 

Ο πρώτος δίσκος του Αλέξανδρου Μπελλέ «Σαν έρθεις», με παραγωγό τον Νίκο Μακράκη, κυκλοφορεί από την Phonograph Music Productions.

 

Επιμέλεια προγράμματος: Δημήτρης Βραχνός


Παίζουν οι μουσικοί:


Νίκος Τερζάκης (Κιθάρα)
Γιάννης Πλαγιανάκος (Μπάσο)
Δημήτρης Μποσινάκος (Ντραμς)
Γιώργος Παππάς (Λαούτο)
Σταύρος Παργινός (Τσέλο)

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr
Φωτογραφίες: Άρτεμις Παπαγεράκη - Αφίσα+Editing: Γιώργος Τζαμτζής

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο Σταυρό του Νότου
20.02.2017 11:27
Μια ξεχωριστή τζαζ εμπειρία υπόσχεται ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου και το Qunitet του, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στο Σταυρό του Νότου Plus.
Οι Λάργκο στο Σταυρό του Νότου Club
14.12.2016 16:24
Οι ΛΑΡΓΚΟ έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 22 & 29 Δεκεμβρίου. Θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ΛΑΡΓΚΟ καθώς και τραγούδια που τους έχουν προσανατολίσει μουσικά.
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου
12.09.2016 17:18
Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.