Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Socialistes live στο Art-café φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας

Οι Socialistes live στο Art-café φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας

Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει τους Socialistes για μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι…

… την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στις 21.00.


Το Θέατρο της Ημέρας συμπληρώνοντας εφέτος 20 χρόνια λειτουργίας και εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με την ομάδα ΣυνArtηση, θα βαδίσει σε μουσικά μονοπάτια, παρουσιάζοντας τους SOCIALISTES σε ένα δυνατό αλλά και μελωδικό ταυτόχρονα live στο ατμοσφαιρικό Art-café φουαγιέ του.


Το μουσικό σχήμα των Φραγκίσκου Βασιλείου και Γιώργου Χριστοδούλου θα μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά με διασκευές τραγουδιών του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και με τραγούδια – αναφορές στο σύνολο του καλού έντεχνου ελληνικού τραγουδιού!


Λίγα λόγια για τους Socialistes:
Οι SOCIALISTES είναι ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους Φραγκίσκο Βασιλείου και Γιώργο Χριστοδούλου. Ο Φραγκίσκος σπουδάζει κιθάρα και φωνητική στο Εθνικό Ωδείο και έχει ήδη αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Ο Γιώργος είναι καθηγητής αρμονίου, πτυχιούχος στα πλήκτρα, γράφει δική του μουσική και τραγουδάει ενώ και αυτός τα τελευταία τρια χρόνια έχει πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις είτε μόνος του είτε με διάφορα σχήματα.


Ο Γιώργος με τον Φραγκίσκο πρωτοσυνεργάστηκαν ως σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου, πραγματοποιώντας μαζί με άλλους σπουδαστές ζωντανές εμφανίσεις στο πλαίσιο εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του ωδείου τους και του δήμου Παλαιου Φαλήρου κυρίως για φιλανθρωπικές οργανώσεις. Στη συνέχεια ξαναβρέθηκαν στο συγκρότημα 7up παίζοντας κλασική ροκ μουσική και πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας, (ορισμένες από αυτές αρκετά μεγάλες). Αυτή τη φορά ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας τους Socialistes, κατασκευάζοντας ένα ρεπερτόριο που έχει ως σημείο αναφοράς το καλό ελληνικό έντεχνο τραγούδι.


Παίζουν: Φραγκίσκος Βασιλείου (κιθάρα,τραγούδι) και Γιώργος Χριστοδούλου (πλήκτρα -τραγούδι).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Οι Ένα Βήμα Μπροστά live στο Faust
07.12.2016 13:50
Οι Ένα Βήμα Μπροστά, το νέο και ανερχόμενο ελληνόφωνο ατμοσφαιρικό έντεχνο ροκ συγκρότημα, κλείνουν φέτος 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο και το γιορτάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, έχοντας στις μουσικές τους αποσκευές και το νέο τους EP όλα γράφουν.
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
29.06.2016 15:27
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει στη μικρή σκηνή live stage @ the bar ένα αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι με τους Λίνα Μιχαήλ, Κώστα Σκόνδρα και Ντίνα Κατσίλα το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.
O Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Σχοινοβάτης Café-bar
09.03.2016 14:49
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο κλασικό στέκι «Σχοινοβάτης Café-bar», στα Άνω Λιόσια!