Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει τους Socialistes για μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι…

… την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στις 21.00.

Το Θέατρο της Ημέρας συμπληρώνοντας εφέτος 20 χρόνια λειτουργίας και εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με την ομάδα ΣυνArtηση, θα βαδίσει σε μουσικά μονοπάτια, παρουσιάζοντας τους SOCIALISTES σε ένα δυνατό αλλά και μελωδικό ταυτόχρονα live στο ατμοσφαιρικό Art-café φουαγιέ του.

Το μουσικό σχήμα των Φραγκίσκου Βασιλείου και Γιώργου Χριστοδούλου θα μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά με διασκευές τραγουδιών του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και με τραγούδια – αναφορές στο σύνολο του καλού έντεχνου ελληνικού τραγουδιού!

Λίγα λόγια για τους Socialistes:
Οι SOCIALISTES είναι ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους Φραγκίσκο Βασιλείου και Γιώργο Χριστοδούλου. Ο Φραγκίσκος σπουδάζει κιθάρα και φωνητική στο Εθνικό Ωδείο και έχει ήδη αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Ο Γιώργος είναι καθηγητής αρμονίου, πτυχιούχος στα πλήκτρα, γράφει δική του μουσική και τραγουδάει ενώ και αυτός τα τελευταία τρια χρόνια έχει πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις είτε μόνος του είτε με διάφορα σχήματα.

Ο Γιώργος με τον Φραγκίσκο πρωτοσυνεργάστηκαν ως σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου, πραγματοποιώντας μαζί με άλλους σπουδαστές ζωντανές εμφανίσεις στο πλαίσιο εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του ωδείου τους και του δήμου Παλαιου Φαλήρου κυρίως για φιλανθρωπικές οργανώσεις. Στη συνέχεια ξαναβρέθηκαν στο συγκρότημα 7up παίζοντας κλασική ροκ μουσική και πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας, (ορισμένες από αυτές αρκετά μεγάλες). Αυτή τη φορά ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας τους Socialistes, κατασκευάζοντας ένα ρεπερτόριο που έχει ως σημείο αναφοράς το καλό ελληνικό έντεχνο τραγούδι.

Παίζουν: Φραγκίσκος Βασιλείου (κιθάρα,τραγούδι) και Γιώργος Χριστοδούλου (πλήκτρα -τραγούδι).