Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Οι Waterpipes στο Half Note Jazz Club

Οι Waterpipes στο Half Note Jazz Club

Το Half Note Jazz Club θα υποδεχθεί τους Waterpipes, οι οποίοι θα προσφέρουν μια διαφορετική μουσική βραδιά στο κοινό τους…

… την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, στις 22.30.Οι Waterpipes με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και διασκευές που τους έχουν σημαδέψει, εμφανίζονται για πρώτη φορά στην σκηνή του Half Note την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.


Έχοντας ως όπλο την αμεσότητα της μουσικής και των στίχων τους, καλούν τους ακροατές να αφεθούν στις μελωδίες τους και να γίνουν κοινωνοί των ιστοριών τους, άλλοτε πιο έντονων και ζωηρών και άλλοτε πιο ήρεμων και νοσταλγικών.


Ο ηλεκτροακουστικός ήχος, οι groovy ρυθμοί και η εμφάνιση- έκπληξη φίλων καλλιτεχνών, θα κάνουν τη βραδιά πραγματικά μοναδική!
Marcel Eringa: vocs, guitars, harmonica
Dennis Paraschis: guitars, vocs
Antonis Dounias: drums
Alexis Kontozamanis: bass


Οι Waterpipes γεννήθηκαν στην Αθήνα, όταν ένας Ολλανδός (Marcel) και ένας Έλληνας (Dennis) γνωρίστηκαν σ’ ένα φροντιστήριο αγγλικών με αφορμή μια εξέταση που έτυχε να έχει ως αντικείμενο τη μουσική.


Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι ταιριάζουν μουσικά και αφού πέρασαν αμέτρητα βράδια τζαμάροντας σε διάφορα μέρη της πόλης μας, αποφάσισαν να δώσουν ένα όνομα στο συγκρότημα και να ηχογραφήσουν μερικά από τα τραγούδια τους.


Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, το ομώνυμο «Waterpipes» (Impact, 2008) και το «Downright Melodies» (Legend, 2011). Έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Ο Boo Boo Davis live στο Half Note
28.03.2016 15:35
Ο αυθεντικός Mississippi blues καλλιτέχνης Boo Boo Davis επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες εικόνες και ήχους του Δέλτα, φυσικά στην σκηνή του Half Note Jazz Club!
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
DIVINAS & Co! για μια Χριστουγεννιάτικη ρετρό αποπλάνηση στο Half Note
17.12.2015 17:14
Το εκπληκτικό τρίο των DIVINAS έρχονται με το δυναμικό κουαρτέτο τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Πέμπτη 24 έως και Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στο Half Note Jazz Club!