Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Δημήτρης Πετρόπουλος: Έκθεση ζωγραφικής στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Πετρόπουλος: Έκθεση ζωγραφικής στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, θα παρουσιάσει έκθεση ζωγραφικής στο φουαγιέ…
 

… της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2012, που θα αποτελείται από έργα ακουαρέλας.


Μικρό Βιογραφικό του Δημήτρη Πετρόπουλου
Ο Δημήτρης Πετρόπουλος σπούδασε Φυσική Αγωγή στο Α.Π.Θ. και έκανε το μεταπτυχιακό του στον τομέα της ψυχολογίας μικρών παιδιών σε χώρους φυσικής αγωγής, στη διάρκεια του οποίου συμμετείχε με 300 σκιτσογραφίες, σε αντίστοιχο ερευνητικό έργο . Εργάστηκε ως συμβασιούχος εκπαιδευτικός σε δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. και στο Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδος, για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αυτή την εποχή διανύει το τρίτο εξάμηνο σπουδών στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας, ενώ έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές, μεταξύ άλλων στη Γκαλερί Ε και την Αίθουσα Τέχνης Ρωμανού 7.

Σχετικές ειδήσεις
Η μαύρη γραμμή, έκθεση του Γιάννη Λασηθιωτάκη στην Πινακοθήκη Λέφα
20.12.2016 13:45
Η Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα στο Ψυχικό εγκαινιάζει τον Ιανουάριο την ατομική έκθεση ζωγραφικής του σύγχρονου Έλληνα εικαστικού Γιάννη Λασιθιωτάκη με τίτλο «Η Μαύρη Γραμμή».
Έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στη Myro Gallery
20.09.2016 12:12
Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να παραβρεθείτε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στην Κεντρική Αίθουσα της που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.
Η περίπτωση Καποδίστρια: Ομαδική έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη Ναυπλίου
02.08.2016 15:59
Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 στις 20.00 εγκαινιάζεται στην Αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Ναυπλίου στο Βουλευτικό η ομαδική εικαστική έκθεση «Η περίπτωση Καποδίστρια» σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού.
Έξοδος: έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Παπατρέχα στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου
25.04.2016 13:02
Η έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Παπατρέχα εγκαινιάζεται τη Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στις 8μμ. στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.
Marsyas Machine: έκθεση του Tim D’ Agostino στη Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα
13.04.2016 12:40
Στο πλαίσιο των συνεργασιών με σύγχρονους εικαστικούς από όλο τον κόσμο που ξεκίνησε τον Ιανουάριο, η Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα στο Ψυχικό παρουσιάζει τον Απρίλιο την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Tim D’ Agostino, που ζει και δημιουργεί στη Νέα Υόρκη, με τίτλο Marsyas Machine.