Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Σκέπτομαι μα δεν υπάρχω - Μιχάλης Χαντάς

Σκέπτομαι  μα δεν υπάρχω - Μιχάλης Χαντάς

Οι Εκδόσεις Αρμός παρουσιάζουν το βιβλίο του Μιχάλη Χαντά με τίτλο «Σκέπτομαι μα δεν υπάρχω»…

… που αποτελείται από 29 κεφάλαια και έχει λειτουργήσει ως βιβλίο εργασιών.


Πως η λογική μπορεί να σας τρελάνει


Για τους περισσότερους ανθρώπους, η λογική είναι μία ανεξάρτητη εξουσία η οποία θα οδηγήσει το άτομο σε σωστές και υγιείς αποφάσεις. Μήπως όμως αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μύθος, ο οποίος μας απομακρύνει από τα συναισθήματά μας; Ο σκοπός του βιβλίου αυτού λοιπόν είναι η κατανόηση των τρόπων σκέψης που οδηγούν σε συναισθήματα ανησυχίας, φόβου, στεναχώριας, δυσφορίας, απόρριψης και συναισθήματα που υπονομεύουν τη σχέση μας με αυτούς που αγαπάμε.  Με πρακτικές πληροφορίες, ο συγγραφέας, μας φανερώνει τις δυσλειτουργικές συμπεριφορές που «κλέβουν» από την ζωή μας «πολύτιμες» μέρες και μέσα από παραδείγματα της καθημερινότητας μας βοηθά να αντιληφθούμε και να διορθώσουμε τα μικρά αυτά αγκάθια που μας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Το παρόν βιβλίο σκοπό έχει να λειτουργήσει ως βιβλίο εργασιών, για τον κάθε ένα που θέλει να ανοίξει τους ορίζοντές του. Μέσα από 29 κεφάλαια – παραδείγματα ο αναγνώστης μπορεί να δει πραγματικά πως η λογική τις περισσότερες φορές λειτουργεί συγκρουσιακά με το βαθύτερο συναίσθημα και τελικά οδηγεί στην «τρέλα», ενώ θα βρει εναλλακτικούς τρόπους σκέψης για να βελτιώσει και να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Σχετικές ειδήσεις
Παραμύθια με την Ξένια στην Καλαμάτα
16.11.2016 11:01
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στη Βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας στην παρουσίαση του βιβλίου της Ξένιας Καλογεροπούλου σε εικονογράφηση Φίλιππου Φωτιάδη Παραμύθια με την Ξένια για να την ακούσετε να αφηγείται ζωντανά ένα από τα παραμύθια του βιβλίου!
30.09.2016 11:31
Έναν χρόνο μετά την έκδοση του βιβλίου ΕΜΦΥΛΙΑ ΠΑΘΗ, 23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Εμφύλιο των Στάθη Ν. Καλύβα και Νίκου Μαραντζίδη, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις και συνεχίζει να είναι στην κορυφή των ευπώλητων, η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Hellenic American College (HAEC) και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν συζήτηση ανοιχτή στο κοινό με θέμα «Ο Εμφύλιος και η κληρονομιά του», την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, στo θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
 Εκδόσεις Παπαδόπουλος: Εκδοτικό Πρόγραμμα Φθινόπωρο 2016
05.09.2016 12:58
Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές με νέες σειρές εκπαιδευτικών βιβλίων προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και διαχρονικούς τίτλους που αποτελούν σταθερά την πρώτη επιλογή εκπαιδευτικών και γονιών, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος ετοιμάζονται να υποδεχτούν το φθινόπωρο με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον εκδοτικό πρόγραμμα που θα συζητηθεί.
Την αλήθεια κατάματα - Χρήστος Γιανναράς
29.08.2016 11:46
Από τις εκδόσεις Ιανός κυκλοφορεί το βιβλίο, Την αλήθεια κατάματα του Χρήστου Γιανναρά.
Η Φιλίτσας Καραγεωργίου παρουσιαζει το βιβλίο της στο βιβλιοκαφέ  Έναστρον
12.05.2016 10:19
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοκαφέ Έναστρον έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου της Φιλίτσας Καραγεωργίου, Περσείδες που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο Βιβλιοκαφέ Έναστρον.