Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Δραμαμίνη - Άγριες Φράουλες - Pulse: Ένα party στην Αυλαία

Δραμαμίνη - Άγριες Φράουλες - Pulse: Ένα party στην Αυλαία

H ελληνική ανεξάρτητη σκηνή με τους Δραμαμίνη – Άγριες Φράουλες – Pulse γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις

14/12 στη μουσική σκηνή Αυλαία .


Τρεις από τις πιο δραστήριες μπάντες, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό live, γεμάτο ηλεκτρισμό και ενέργεια.

 


Οι Δραμαμίνη με 2 δίσκους στις αποσκευές τους και καινούργιο υλικό να παρουσιάσουν, ανταμώνουν με τις Άγριες Φράουλες, οι οποίες σε κάθε τους live αλλά και με την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, αποδεικνύουν ότι η ελληνόφωνη σκηνή έχει μέλλον.

 

Οι Άγριες Φράουλες, παρουσιάζουν τα κομμάτια τους πλημμυρισμένα από καθημερινές ανησυχίες. Έχουν ως βασική επιρροή τον ηλεκτρονικό ήχο και ακροβατούν μεταξύ dirty rock και ηλεκτρονικού χάους με στίχο μπερδεμένο, ποιητικό και βίαιο που σκιαγραφεί, λατρεύει, απενοχοποιεί σε μια εποχή θολή. Τη μαγική τριάδα συμπληρώνει ένα από τα καλύτερα νέα αγγλόφωνα γκρουπ, οι Pulse., που ήδη έχουν κερδίσει πολύ χώρο και κόσμο με τη συνεργασία τους με τον Craig Walker και το τραγούδι Confessions, ενώ ο πρώτος δίσκος τους είναι έτοιμος και αναμένουμε την κυκλοφορία του...
 

Σχετικές ειδήσεις
Οι M.A.t. E. live στο Ίλιον plus
09.12.2016 13:42
Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ "Transitions", έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum 'n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.
Οι Allah - Las live στο Piraeus 117 Academy
09.11.2016 12:16
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Allah-Las, όπως συνηθίζουν πάντα μετά την κυκλοφορία νέου τους άλμπουμ, έρχονται στη χώρα μας, για να μας το παρουσιάσουν. Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του "Calico Review" θα δώσουν 3 club shows, σε μια μίνι περιοδεία σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα... και κάπως έτσι, η παράδοση συνεχίζεται...
«The Urban Sessions» cocktail party: The Hood live στο Ισόγειο
02.06.2016 12:23
Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στις 21.30, το ΙΣΟΓΕΙΟ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό cocktail party που θα συναγωνιστεί επάξια τις μαγικές βραδιές των διακοπών μας, με τους The Hood.
Δραμαμίνη και special guests live στο Σταυρό του Νότου
26.04.2016 12:52
Το συγκρότημα Δραμαμίνη θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου την Παρασκευή 13 Μαΐου παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον George Gaudy!
Οι Polis επιστρέφουν για ένα pop - rock party στο Faust
04.04.2016 12:44
Τελικά θα τριτώσει το.... καλό! Μετά τα δύο υπέρ-επιτυχημένα γεμάτα κόσμο lives τους οι POLIS εμφανίζονται και πάλι στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα μοναδικό Rock-Pop Party!