Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Theo Kapilidis live στο Half Note Jazz Club

Ο Theo Kapilidis live στο Half Note Jazz Club

Το Half Note Jazz Club παρουσιάζει τον Theo Kapilidis και το κουαρτέτο του για μία συναυλία την Τρίτη …

4 Δεκεμβρίου 2012.

Ο Theo Kapilidis ζει στην Ελβετία όπου εργάζεται με διάφορα γκρουπ, τζαζ και έθνικ, διδάσκει στο ‘Zurich University of The Arts’ όπως επίσης και στο Jazz department του ‘Zurich conservatory’. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ηχογραφήσεις με διεθνείς και Ελβετούς μουσικούς.

Το κουαρτέτο αυτό είναι ένα διεθνές κουαρτέτο, φίλοι από παλιά που βρίσκονται για πρώτη φορά όλοι μαζί στην ίδια σκηνή .

Θα ακουστούν συνθέσεις του Theo Kapilidis αλλά και διασκευές γνωστών τζαζ κομματιών, όλες χρωματισμένες από το προσωπικό του ύφος και στυλ.

Theo Kapilidis: guitar, composer
Dimitris Tsakas: saxophone
Olivier Gatto: ac. Bass
Nikos Kapilidis: drums
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
Ο Ψαραντώνης live στο Half Note Jazz Club
04.01.2017 14:34
Πάντα συναρπαστικά είναι τα μουσικά ταξίδια που κάνουμε με τον σπουδαίο λυράρη Ψαραντώνη. Στις νέες του εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, ο κορυφαίος εκφραστής της Κρητικής παράδοσης θα μας παρασύρει από Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου «Εκειά που σμίγουν οι καιροί». Με τη θεϊκή του λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του θα μας πάει σε ταξίδια αρχέγονα. Στο πλευρό του η Νίκη Ξυλούρη στο τραγούδι, ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι και ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο λαούτο.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής