Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Αlex Drakos Trio live, στο Bios

Αlex Drakos Trio live, στο Bios

Το Bios παρουσιάζει τους Alex Drakos Trio για μια ζωντανή εμφάνιση

… την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στις 22.30. Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δουλειά με το νέο του τρίο την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στο bios. Το Alex Drakos trio παρουσιάζει original συνθέσεις και διασκευάζει με ιδιαίτερα πρωτότυπη αισθητική, εξαιρετικές συνθέσεις από το παγκόσμιο jazz, pop, rock και world music ρεπερτόριο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που καθηλώνει το κοινό. Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης θεωρείται ένας από τους πλέον καταξιωμένους μουσικούς της Ελλάδος με πλήθος σημαντικών συνεργασιών με ονόματα - σταθμούς της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το τρίο απαρτίζουν εκτός από τον Αλέξανδρο Δράκο στα drums, ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο-keyboards) κι ο Κωνσταντίνος Μάνος (ακουστικό- ηλεκτρικό μπάσο), δύο νέοι εξαιρετικά ταλαντούχοι μουσικοί. Μια ξεχωριστή βραδιά στο bios front με εξαιρετική μουσική και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Σχετικές ειδήσεις
Alex Drakos Trio & Κωστής Χριστοδούλου στο Bios
08.02.2017 15:50
Αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 το Alex Drakos Trio θα μοιραστεί την σκηνή με τον Κωστή Χριστοδούλου (Πράγμα) στα πλήκτρα.
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.
Circle από το Alex Drakos Trio στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
31.05.2016 10:36
Το Alex Drakos Trio παρουσιάζει στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ την μουσική παράσταση CIRCLE, όπου ο ήχος συνθέτει μία ιστορία που αφηγείται τα στάδια εσωτερικής αναζήτησης του ανθρώπου και αντιπροσωπεύει τον κύκλο συναισθημάτων του.