Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Αlex Drakos Trio live, στο Bios

Αlex Drakos Trio live, στο Bios

Το Bios παρουσιάζει τους Alex Drakos Trio για μια ζωντανή εμφάνιση

… την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στις 22.30. Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δουλειά με το νέο του τρίο την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στο bios. Το Alex Drakos trio παρουσιάζει original συνθέσεις και διασκευάζει με ιδιαίτερα πρωτότυπη αισθητική, εξαιρετικές συνθέσεις από το παγκόσμιο jazz, pop, rock και world music ρεπερτόριο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που καθηλώνει το κοινό. Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης θεωρείται ένας από τους πλέον καταξιωμένους μουσικούς της Ελλάδος με πλήθος σημαντικών συνεργασιών με ονόματα - σταθμούς της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το τρίο απαρτίζουν εκτός από τον Αλέξανδρο Δράκο στα drums, ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο-keyboards) κι ο Κωνσταντίνος Μάνος (ακουστικό- ηλεκτρικό μπάσο), δύο νέοι εξαιρετικά ταλαντούχοι μουσικοί. Μια ξεχωριστή βραδιά στο bios front με εξαιρετική μουσική και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Σχετικές ειδήσεις
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Circle από το Alex Drakos Trio στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
31.05.2016 10:36
Το Alex Drakos Trio παρουσιάζει στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ την μουσική παράσταση CIRCLE, όπου ο ήχος συνθέτει μία ιστορία που αφηγείται τα στάδια εσωτερικής αναζήτησης του ανθρώπου και αντιπροσωπεύει τον κύκλο συναισθημάτων του. 
Haig Yazdjian και Kryftό trio live στο Άλικο
28.04.2016 15:33
Το Σάββατο 7 Μαΐου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Tora: Το ντεμπούτο άλμπουμ του Alex Drakos Trio
22.12.2015 17:06
Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφορεί από την Puzzlemusik το ντεμπούτο άλμπουμ του Alex Drakos Trio με τίτλο "Tora".
Tora: Alex Drakos Trio live στο Gazarte
10.12.2015 16:31
Στις 28 Δεκεμβρίου 2015 ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες Έλληνες drummer, ο Alex Drakos Ktistakis (Αλέξανδρος Κτιστάκης), παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δουλειά στο Theater Stage του GAZARTE με το γνωστό του σχήμα, το Alex Drakos Trio.