Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Μάνος Πυροβολάκης και Οδυσσέας Τσάκαλος, στο Mikes Irish Bar

Οι Μάνος Πυροβολάκης και Οδυσσέας Τσάκαλος, στο Mikes Irish Bar

Ο Μάνος Πυροβολάκης θα βρεθεί μαζί με τον Οδυσσέα Τσάκαλο στο Mike’s Irish Bar για δυο μουσικές βραδιές

… την Πέμπτη 6 και 13 Δεκεμβρίου 2012.


Η πρώτη συνάντηση επί σκηνής του Οδυσσέα Τσάκαλου με τον Μάνο Πυροβολάκη ήταν το 2003, στις εμφανίσεις του Μάνου με το σχήμα του Νίκου Πορτοκάλογλου . Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν και για τους δύο γεμάτα με ζωντανές εμφανίσεις, ιδιαίτερες καλλιτεχνικές συνεργασίες , δύο προσωπικούς δίσκους του Μάνου και δύο προσωπικούς δίσκους του Οδυσσέα, με αποτέλεσμα τα τραγούδια τους να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό και να αγαπηθούν.  Φέτος το χειμώνα, ο Μάνος Πυροβολάκης και ο Οδυσσέας Τσάκαλος, συμπράττουν και ενώνουν τον ήχο της λύρας με τα κρουστά και τις κιθάρες τους, σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του κάθε ερμηνευτή, με τον Μάνο να κάνει αναφορά και στην Κρητική παράδοση, αλλά και τον Οδυσσέα να ερμηνεύει τραγούδια από την περίοδο των ΦΑΤΜΕ και διασκευές άλλων δημιουργών.  Μαζί τους οι μουσικοί Κώστας Μιχαλός (ηλ. κιθάρα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο), Τσίκο (τύμπανα) και ο Γιάννης Μολυμπάκης στο λαούτο.


Καλλιτεχνική επιμέλεια:
On the Road Live Productions
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάνος Πυροβολάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
06.12.2016 12:17
Ο Μάνος Πυροβολάκης ξεχώρισε ως ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός και ως ο «σύγχρονος λυράρης», που κατάφερε μέσα από τις σύγχρονες pop – rock συνθέσεις του, να ενσωματώσει στοιχεία της κρητικής παράδοσης.
Ακύρωση - Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας του Οδυσσέα Ελύτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
19.10.2016 12:13
Ένα ταξίδι στο έργο του Οδυσσέα Ελύτη με οδηγό την μουσική του Γιώργου Κουρουπού, θα λάβει χώρα την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ένα πρόγραμμα λόγου και μουσικής που παρουσιάζει κυρίαρχες όψεις του έργου του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από την ποίηση και τα πεζά του, μέσα από τα μελοποιημένα ποιήματα-τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού. - Η συναυλία ακυρώνεται
Τι σε μέλει εσένανε από πού είμαι εγώ: Η Κρήτη συναντά τη Σμύρνη στη Βέροια
07.07.2016 12:04
Ο Δημήτρης Μπάσης, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ειρήνη Δερέμπεη, ο Κάρολος Κουκλάκης και η Fide Köksal, θα ανέβουν την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» στη Βέροια, για να παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση “Τι σε μέλει εσένανε από πού είμαι εγώ”.
Γυναίκα Οδυσσέας: Η Άντζελα Ορφανού στον Ιανό
08.06.2016 12:52
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η Άντζελα Ορφανού θα βρίσκεται στον Ιανό με την παράσταση «Γυναίκα Οδυσσέας».
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.