Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο James Blackshaw σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη

Ο James Blackshaw σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη

Οι Catch The Soap, You Trip Me Up και Melotron Productions παρουσιάζουν τον James Blackshaw την Πέμπτη …

6 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s, στην Αθήνα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Νικόδημο στη Λάρισα και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο Les Yper Yper στη Θεσσαλονίκη.

 

Opening act: Acte Vide (μόνο για τη συναυλία της Αθήνας)

 

Τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη χώρα μας ήταν ως μέλος της υπερμπάντας των Current 93 πέρσι την άνοιξη στο Gagarin 205. Από τότε έχει περιοδεύσει ως main opening act με τους επαναδραστηριοποιημένους Swans και έχει κυκλοφορήσει νέες δουλειές σε σημαντικότατες εταιρίες όπως η Important Records και η Young God Records.

 

Αυτή τη φορά ο James Blackshaw θα τιμήσει τη χώρα μας με τρεις μαγευτικές συναυλίες σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη στις 6, 8 και 9 Δεκεμβρίου (προσκεκλημένος των Catch The Soap, You Trip Me Up και Melotron Productions αντίστοιχα) παρουσιάζοντας τη κιθαριστική σολο δουλειά του, παρέα με την απόλυτα δαμασμένη 12χορδη συντροφιά του.

 

Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξει το πειραματικό ηλεκτροακουστικό duo των Acte Vide, με κεντρικό άξονα τον αυτοσχεδιασμό και τη δημιουργική διερεύνηση του θορύβου. Γνωστοί από από συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα μουσικών, εικαστικών και σκηνοθετών, και έχει στο ενεργητικό του συναυλίες στην Ελλάδα και την Αγγλία.
 

Σχετικές ειδήσεις
Οι White Lies live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
28.11.2016 11:28
Οι White Lies έρχονται στην Ελλάδα για δύο lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 3 Δεκεμβρίου 2016 στο Gagarin 205 και στις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Principal Club.
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Ocean Wisdom στο Passport Κεραμεικός
19.09.2016 16:08
Η Noiz Productions και το PassPort Κεραμεικός ενημερώνουν το κοινό ότι λόγω ξαφνικής ασθένειας, ο Ocean Wisdom δεν κατάφερε να είναι στην Αθήνα, για τη συναυλία του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
MADAME PIAF: Tiger Lillies in Concert σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη
11.07.2016 14:36
Το λατρεμένο λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies θα παρουσιάσει στις καλοκαιρινές του συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ολοκαίνουριες συνθέσεις από το νέο CD του συγκροτήματος MADAME PIAF.
Οι Γερμανοί kraut rockers Camera σε mini ελληνική περιοδεία
31.03.2016 15:41
Οι Βερολινέζοι Camera επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, μετά από την δυναμική εμφάνιση τους στο Plissken Festival του 2012.