Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Αφιέρωμα: Ο Άγγελος Αντωνόπουλος στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage

Αφιέρωμα: Ο Άγγελος Αντωνόπουλος στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage

Η μουσική σκηνήΡυθμός Stage” διοργανώνει μια ιδιαίτερη βραδιά, αφιερωμένη στο δημοφιλή ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο την

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, επ’ ευκαιρίας  της θεατρικής παράστασης «ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ», που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ .

 

Το πρόγραμμα του αφιερώματος περιλαμβάνει:


- Παρουσίαση του  Άγγελου Αντωνόπουλου από τον ποιητή Γιώργο Δουατζή,
ο οποίος συζητά “εκ βαθέων” με τον ηθοποιό.
- Ανοιχτή συζήτηση του κοινού με τον Άγγελο Αντωνόπουλο
- Ανάγνωση ποιημάτων του ηθοποιού από την τελευταία συλλογή του «Αφύλακτη διάβαση» (εκδόσεις Αιώρα)
- Στο μουσικό μέρος της βραδιάς η Ερωφίλη και η Μαρία Καναβάκη ερμηνεύουν μελοποιημένη ποίηση αλλά και τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

 

Γράμμα του Γιώργου Δουατζή στον Άγγελο Αντωνόπουλο
 
Άγγελε, αφού είδα την τελευταία δουλειά σου, ένιωσα έντονα τη επιθυμία να σε ευχαριστήσω που υπάρχεις ως δημιουργός και μας δίνεις απλόχερα την ομορφιά της τέχνης σου.

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή το έργο σου “Γαλιλαίος”. Ένιωσα να μετέχω σε μια ιερουργία μέσα από τον λόγο που έγραψες, επεξεργάστηκες, εξέφερες. Μας έδωσες τη διαχρονικότητα των αξιών, της αγωνίας και των αιτουμένων του ανθρώπου. Μας έδωσες έναυσμα για σκέψη. Μας έδωσες ψυχαγωγία με ανάταση ψυχής. Ό,τι δηλαδή δίνει δικαιολογία ύπαρξης σε ένα έργο τέχνης και σε έναν καλλιτέχνη.
Όσοι δεν παρακολουθήσουν τον “Γαλιλαίο” σου θα έχουν χάσει μια πολύτιμη εμπειρία.

Να είσαι πάντα καλά και δημιουργικός,
Γιώργος Δουατζής

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο Kremlino stage
12.10.2016 12:16
Το «Kremlino stage» η νέα μουσική σκηνή του Πειραιά υποδέχεται τον Χριστόφορο Ζαραλίκο για μία stand up comedy παράσταση που δεν θα ξεχάσει κανείς!
Η
04.10.2016 17:25
Χρονιά Σαίξπηρ η φετινή και το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει το επετειακό αφιέρωμα στον μεγάλο ελισαβετιανό (που ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο με τον «Ριχάρδο Γ‘» και το «Δωμάτιο του Σαίξπηρ»), ανοίγοντας την Κεντρική Σκηνή, στις 20 Οκτωβρίου με τη «Δωδέκατη νύχτα».
«Τα νερά του μετανάστη» και «Ηρωικές έξοδοι» στο Open Stage της Πειραματικής Σκηνής
01.06.2016 11:33
Η Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του Open Stage, την performance «Τα νερά του μετανάστη», του Ζαφείρη Νικήτα, και το ιδιότυπο ντοκιμαντέρ «Ηρωικές έξοδοι», της Χριστιάνας Γαλανοπούλου.
Ο Άγγελος Παπαδημητρίου και η Μάρθα Φριντζήλα στο Open Stage της Πειραματικής Σκηνής

09.05.2016 13:59
Στο πλαίσιο του Open Stage της Πειραματικής Σκηνής -1 του Εθνικού Θεάτρου, με τίτλο «Η ζωή μου στο θέατρο», φιλοξενούνται την Τετάρτη 11 Μαΐου, οι καλλιτέχνες: Άγγελος Παπαδημητρίου και Μάρθα Φριντζήλα.
Τα τελευταία Φεγγάρια, του Φούριο Μπορντόν στο Θέατρο Δανδουλάκη
06.11.2015 15:27
Το βραβευμένο, σκληρό και ταυτόχρονα αστείο και τρυφερό έργο του Φούριο Μπορντόν «Τα τελευταία Φεγγάρια» ανεβάζει στο θέατρο Δανδουλάκη από τα μέσα Νοεμβρίου ο Άγγελος Αντωνόπουλος.