Για να φωνάξουν ένα δυνατό μουσικό «όχι» ενώνουν τις φωνές τους ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα, στη συναυλία που θα γίνει στις 9 Ιουνίου, ενάντια στην τοξικοεξάρτηση.

Για να φωνάξουν ένα δυνατό μουσικό «όχι» ενώνουν τις φωνές τους ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα, στη συναυλία που θα γίνει στις 9 Ιουνίου, ενάντια στην τοξικοεξάρτηση.


Ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα, με τη φιλική συμμετοχή των Κώστα Λειβαδά, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιάννη Νικολάου και Κίτρινα Ποδήλατα, ανεβαίνουν στη σκηνή του θεάτρου του Λυκαβηττού, για να υποστηρίξουν τη δράση του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση, ενάντια στην εξάρτηση από τοξικές ουσίες.


Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εδώ και 19 χρόνια στηρίζει το έργο του θεραπευτικού προγράμματος ενάντια στην τοξικοεξάρτηση.


Έτσι, λοιπόν, μας καλεί όλους στο Θέατρο του Λυκαβηττού για την ετήσια συναυλία του, όπου ο θεσμός αυτός θα αποδείξει ακόμη μια φορά πως επί 18 χρονια κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί μέσα από μουσικές και τραγούδια τη συνείδηση όλων μπροστά σε αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που ίσως αφορά και τον καθένα χωριστά.


Στη φετινή συναυλία ο Παντελής Θαλασσινός διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, δοκιμάζει καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπά καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά.


Και η Γιώτα Νέγκα, μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες, που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία της στους δίσκους αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις σπουδαίων δημιουργών, χρωματίζει μοναδικά με τη φωνή της κάθε τραγούδι που ερμηνεύει.


Την παρέα συμπληρώνουν συμμετέχοντας φιλικά ο συνθέτης Κώστας Λειβαδάς, η ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου , ο τραγουδοποιός Γιάννης Νικολάου που μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό αποτελούσαν τα βασικά μέλη των «Λαθρεπιβατών» και το συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα.


Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό, τη Γιώτα Νέγκα και τους φίλους τους, οι εκλεκτοί μουσικοί: Σταύρος Αλεξόπουλος (τύμπανα-κρουστά), Δημήτρης Γκίνης (ακορντεόν), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο), Μαρκέλος Πούπαλος (ούτι-λαούτο-κιθάρα), Σταμάτης Πούπαλος (βιολί), Μανώλης Στάθης (μπουζούκι-σάζι-τζουράς).


Info
Δευτέρα 9 Ιουνίου
Θέατρο Λυκαβηττού
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμη εισιτηριου: 20 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Μetropolis, ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών, γραφεία Συλλόγου ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, Σολωμού 27, Εξάρχεια,τηλ: 210 3302426