Με σύνθημα «Η Διαφορετικότητα είναι η Δύναμή μας» το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) με την υποστήριξη της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει στο Γκάζι συναυλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Με σύνθημα “Η Διαφορετικότητα είναι η Δύναμή μας” το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) με την υποστήριξη της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει στο Γκάζι συναυλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.


Στόχος είναι η προώθηση της ίσης μεταχείρισης και της κοινωνικής ένταξης των Ρομά, των προσφύγων και των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.


Η συναυλία εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Progress με τίτλο “Σύγχρονες στρατηγικές ίσης μεταχείρισης: Κοινωνική Ενσωμάτωση και Ίση Πρόσβαση σε Υπηρεσίες Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους Μετανάστες, τους Πρόσφυγες και τους Ρομά που διαμένουν στην Ελλάδα”.


Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: Βασίλης Σαλέας (σολίστ κλαρίνου), Σαράντης Σαλέας (τραγούδι), σε τραγούδια και μουσικές των ROM απ’ όλον τον κόσμο και τα συγκροτήματα “Πρώτο Ταξίδι”, (νεανικό συγκρότημα σε μπαλάντες & έντεχνη ροκ), «Lava», (σε παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια της Αλβανίας), Al Mahabba, (σε μουσική και τραγούδια από τη Μέση Ανατολή), Telesila (σε γνωστά Βαλκανικά και κλασσικά τσιγγάνικα τραγούδια) κά. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει η δεκαμελής «Melody Champer Orchestra».


info
Σάββατο 21 Ιουνίου στις 20.30 Προαύλιος χώρος, Πειραιώς 100, Γκάζι
Είσοδος ελεύθερη.