Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Η Φιλιώ Τερζή in trio, στη μουσική σκηνή Αυλαία

Η Φιλιώ Τερζή in trio, στη μουσική σκηνή Αυλαία

Η Μουσική Σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τη Φιλιώ Τερζή με τη μπάντα της, που θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα cabaret

… την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, στις 22.00.
 

Η Φιλιώ Τερζή επιστρέφει στην αγαπημένη της σκηνή παρέα με τ’ αγόρια της: Milez Muzik στο πιάνο και Δημήτρη Καραγιάννη στο σαξόφωνο. Ένα trio που συνδυάζει πολλές δεξιότητες και ταλέντα.


Σε μία ξεχωριστή βραδιά αυτοσχεδιάζουν με τις μουσικές και φλερτάρουν με τους θεατές , με την αστείρευτη φαντασία και το μοναδικό θεατρικό ύφος της Φιλιώς, δημιουργώντας το δικό τους Cabaret.


Ανοίγουν τη μηχανή του χρόνου και μας ταξιδεύουν από τη δεκαετία του ’50 στο σήμερα. Ξυπνούν αναμνήσεις και συναισθήματα με αγαπημένα τραγούδια. Χορεύοντας στο ηχόχρωμα του Χόλυγουντ και με jazz διάθεση, μας παρασύρουν
με τις μελωδίες του Κραουνάκη, του Sinatra, του Πλέσσα, της Minelli και της Nina Simone, σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Σχετικές ειδήσεις
Circle από το Alex Drakos Trio στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
31.05.2016 10:36
Το Alex Drakos Trio παρουσιάζει στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ την μουσική παράσταση CIRCLE, όπου ο ήχος συνθέτει μία ιστορία που αφηγείται τα στάδια εσωτερικής αναζήτησης του ανθρώπου και αντιπροσωπεύει τον κύκλο συναισθημάτων του. 
Haig Yazdjian και Kryftό trio live στο Άλικο
28.04.2016 15:33
Το Σάββατο 7 Μαΐου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Οι Trio De Jazz live στο El Convento Del Arte
28.03.2016 13:35
Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, οι Trio De Jazz επανέρχονται στη μουσική σκηνή του El Convento Del Arte, για μία μόνο ζωντανή εμφάνιση.
Το Trio Sentimento live στη σκηνή του Ιανού
21.03.2016 13:02
Το Trio Sentimento παρουσιάζει το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στη σκηνή του Ιανού μία μουσική βραδιά με αγαπημένα έργα των Caccini, Ganne Piazzolla, Gardel, Glink, Doga, Νικολάου, Αρχοντίδη και άλλων συνθετών.
Η Wiener Johann Strauss-Capelle στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
17.11.2015 11:48
Zήστε τη µαγεία της αυτοκρατορικής Βιέννης µε την ορχήστρα του Γιόχαν Στράους! H «Wiener Johann Strauss-Capelle», το µουσικό σύνολο που ίδρυσε η περίφηµη µουσική δυναστεία των Στράους - ο Στράους πατέρας και οι υιοί του Γιόχαν, Γιόζεφ και Έντουαρντ - και συνόδευε τους Στράους σε όλη τους τη θριαµβευτική µουσική επέλαση από τη Βιέννη σε ολόκληρο τον κόσµο, έρχεται στην Θεσσαλονίκη µε 25 µουσικούς, για µια µοναδική µουσική πανδαισία, που µας εισάγει µε τον καλύτερο τρόπο στην εορταστική ατµόσφαιρα των Χριστουγέννων.