Η παράσταση του Χάρη Γεωργιάδη και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία θεάτρου ΔΙΑ-ΘΕΣΙΣ, στηρίζουν την προσπάθεια του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος», διαθέτοντας τα έσοδα δύο παραστάσεων για τους σκοπούς του κοινωφελούς φορέα.

Η παράσταση του Χάρη Γεωργιάδη και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία θεάτρου ΔΙΑ-ΘΕΣΙΣ, στηρίζουν την προσπάθεια του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος» διαθέτοντας τα έσοδα δύο παραστάσεων για τους σκοπούς του κοινωφελούς φορέα.


Πρόκειται για τις παραστάσεις της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου και της Δευτέρας 18 του ίδιου μήνα.


Η υπόθεση του έργου αναφέρεται σε ένα ζευγάρι, τη Μαίρη και τον Νίκο που καλούν στο διαμέρισμά τους, την Ρίτα και τον Πολύκαρπο που διατηρούν βιοτεχνία παπουτσιών στο από κάτω διαμέρισμα, όπου και κατοικούν μαζί με τα τρία τους παιδιά.


Η επίσκεψη αυτή, θα γίνει αφορμή για συζητήσεις, θέσεις, αντιθέσεις, συγκρούσεις, απωθημένα, παράλογες, τρυφερές, κρίσιμες αλλά και καθημερινές στιγμές και μέσα από μια σειρά διαδοχικών κωμικών καταστάσεων και πλήρους ασυνεννοησίας, θα ανακαλύψουν τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες τους.


Καθώς τα πράγματα κάποια στιγμή μπερδεύονται περίεργα, τη λύση έρχεται να δώσει η απρόσμενη εμφάνιση μίας δυναμικής γυναίκας, που διεκδικεί ό,τι της ανήκει ή ό,τι νομίζει ότι της ανήκει.


Η επιμέλεια παραγωγής είναι της Βάνας Μπάρμπα.


INFO
Θέατρο Αργώ Ελευσίνων 15 Μεταξουργείο
τηλ: 210 5201684, από τις 17 Δεκεμβρίου 2007 κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στις 21:15, Τρίτη 25/12/07 & 1/1/08 ώρα παράστασης 18:00
Εισιτήριο 15 ευρώ, 10 το φοιτητικό