Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Πού πήγα χθες, στο θέατρο Παραμυθίας

Πού πήγα χθες, στο θέατρο Παραμυθίας

Το Θέατρο Παραμυθίας θα φιλοξενήσει την κωμωδία με τίτλο «Πού πήγα χθες;», σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου και σενάριο Γιώργου Μπουκουβάλα

… που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 και θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00.


«Πού πήγα χθες;» «Πού ήμουν προχθές;» «Πότε μεγάλωσα;» «Πώς έφτασα ως εδώ;»


Αθώες ερωτήσεις!Με απαντήσεις εύκολες, συγκεκριμένες...Ή μήπως όχι; Η κυρία Μπέμπα, η κόρη της κυρίας Μπέμπας, η εγγονή της κυρίας Μπέμπας, η νοσοκόμα της κυρίας Μπέμπας, η καλύτερη φίλη της κυρίας Μπέμπας...


Οι ζωές αυτών των γυναικών με χιούμορ, ευαισθησία, δύναμη. Ένα νέο ελληνικό θεατρικό έργο του Γιώργου Μπουκουβάλα που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Σκηνή Κορδόνι


Μια νέα ελληνική κωμωδία, αφιερωμένη στη γυναίκα που σίγουρα και οι άντρες θεατές θα χαρακτηρίσουν, αν μη τι άλλο τρυφερή κι ενδιαφέρουσα.


 

Παίζουν οι ηθοποιοί : Χρύσα Δημοπούλου, Χριστίνα Μουσσά, Κατερίνα Παπασιδέρη, Μαρίνα Σαμάρκου
Σκηνοθεσία: Έλντα Πανοπούλου
Κείμενο: Γιώργος Μπουκουβάλας
Σχεδιασμός Φωτισμών:Γιώργος Κλαδούρης
Ηχολήπτης: Δημήτρης Πάνου
Σκηνικά Κοστούμια: Σκηνή Κορδόνι

Φιλική συμμετοχή: Πασχάλης Τσαρούχας.

 

Σχετικές ειδήσεις
Πετάει-πετάει, στο θέατρο Χυτήριο
21.11.2016 12:28
Από τις 24 Νοεμβρίου η «πτήση του γέλιου» θα προσγειώνεται στο Θέατρο Χυτήριο και οι θεατές θα αποβιβάζονται για να παρακολουθήσουν την πιο φρέσκια κωμωδία «ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ» σε μετάφραση Βάσιας Παναγοπούλου, διασκευή Στέλιου Παπαδόπουλου & Γιώργου Βάλαρη και σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.
28.09.2016 12:44
Η ΜΥΓΑ του Ζώρζ Λάγκελαν σε σκηνοθεσία Διονύση Λυκιαρδόπουλου, θα συνεχίσει φέτος, για δεύτερη σεζόν, την επιτυχημένη πορεία της στο Θέατρο «Παραμυθίας» από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016.
Η Ημέρα των Φόνων στην Ιστορία του Άμλετ, στο θέατρο Παραμυθίας
27.06.2016 15:03
Μέσω του Φεστιβάλ «Πρωτοπορείν» 2016-που οργανώνει το Θέατρο Παραμυθίας-συστήνεται στις 28 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2016, για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό ένα έργο-σύμβολο, «Η Ημέρα των Φόνων στην ιστορία του Άμλετ».
Το όνομά μου είναι Rachel Corrie, στο Θέατρο Παραμυθίας
24.03.2016 12:21
"Το όνομά μου είναι Rachel Corrie", η παράσταση σε σκηνοθεσία της Μάνιας Παπαδημητρίου που είχε παιχτεί στο θέατρο του Νέου Κόσμου με μεγάλη επιτυχία (στον ομώνυμο ρόλο τότε η Δήμητρα Σύρου) ανεβαίνει και πάλι, αυτή τη φορά στο θέατρο Παραμυθίας, σε καινούρια εκδοχή με την Ιουλία Γεωργίου στο ρόλο της Rachel Corrie.
Τέσσερα πρόσωπα και ο Θεός απ’ έξω… του Γιώργου Αρμένη στο Νέο Ελληνικό Θέατρο
04.02.2016 12:37
Το Νέο Ελληνικό Θέατρο, έχει προγραμματίσει για την κεντρική σκηνή από τις 12 Φεβρουαρίου 2016 έως τέλος της σεζόν, το έργο: «Τέσσερα πρόσωπα και ο Θεός απ’ έξω…» του Γιώργου Αρμένη σε σκηνοθεσία του ίδιου και μουσική του Διονύση Τσακνή.