Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Πού πήγα χθες, στο θέατρο Παραμυθίας

Πού πήγα χθες, στο θέατρο Παραμυθίας

Το Θέατρο Παραμυθίας θα φιλοξενήσει την κωμωδία με τίτλο «Πού πήγα χθες;», σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου και σενάριο Γιώργου Μπουκουβάλα

… που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 και θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00.


«Πού πήγα χθες;» «Πού ήμουν προχθές;» «Πότε μεγάλωσα;» «Πώς έφτασα ως εδώ;»


Αθώες ερωτήσεις!Με απαντήσεις εύκολες, συγκεκριμένες...Ή μήπως όχι; Η κυρία Μπέμπα, η κόρη της κυρίας Μπέμπας, η εγγονή της κυρίας Μπέμπας, η νοσοκόμα της κυρίας Μπέμπας, η καλύτερη φίλη της κυρίας Μπέμπας...


Οι ζωές αυτών των γυναικών με χιούμορ, ευαισθησία, δύναμη. Ένα νέο ελληνικό θεατρικό έργο του Γιώργου Μπουκουβάλα που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Σκηνή Κορδόνι


Μια νέα ελληνική κωμωδία, αφιερωμένη στη γυναίκα που σίγουρα και οι άντρες θεατές θα χαρακτηρίσουν, αν μη τι άλλο τρυφερή κι ενδιαφέρουσα.


 

Παίζουν οι ηθοποιοί : Χρύσα Δημοπούλου, Χριστίνα Μουσσά, Κατερίνα Παπασιδέρη, Μαρίνα Σαμάρκου
Σκηνοθεσία: Έλντα Πανοπούλου
Κείμενο: Γιώργος Μπουκουβάλας
Σχεδιασμός Φωτισμών:Γιώργος Κλαδούρης
Ηχολήπτης: Δημήτρης Πάνου
Σκηνικά Κοστούμια: Σκηνή Κορδόνι

Φιλική συμμετοχή: Πασχάλης Τσαρούχας.

 

Σχετικές ειδήσεις
Το όνομά μου είναι Rachel Corrie, για 2η χρονιά στο Θέατρο Παραμυθίας
03.10.2016 17:27
Η παράσταση "Το όνομά μου είναι Rachel Corrie", σε σκηνοθεσία Μάνιας Παπαδημητρίου, συνεχίζεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Παραμυθίας, με την Ιουλία Γεωργίου στον ομώνυμο ρόλο, σε μία ερμηνεία που ξεχώρισε τη χρονιά που μας πέρασε. Μαζί της οι Καίτη Ιωαννίδου, Βασιλίνα Κατερίνη και Θεοφάνης Μιλλεούνης.
28.09.2016 12:44
Η ΜΥΓΑ του Ζώρζ Λάγκελαν σε σκηνοθεσία Διονύση Λυκιαρδόπουλου, θα συνεχίσει φέτος, για δεύτερη σεζόν, την επιτυχημένη πορεία της στο Θέατρο «Παραμυθίας» από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016.
Η Ημέρα των Φόνων στην Ιστορία του Άμλετ, στο θέατρο Παραμυθίας
27.06.2016 15:03
Μέσω του Φεστιβάλ «Πρωτοπορείν» 2016-που οργανώνει το Θέατρο Παραμυθίας-συστήνεται στις 28 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2016, για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό ένα έργο-σύμβολο, «Η Ημέρα των Φόνων στην ιστορία του Άμλετ».
Το όνομά μου είναι Rachel Corrie, στο Θέατρο Παραμυθίας
24.03.2016 12:21
"Το όνομά μου είναι Rachel Corrie", η παράσταση σε σκηνοθεσία της Μάνιας Παπαδημητρίου που είχε παιχτεί στο θέατρο του Νέου Κόσμου με μεγάλη επιτυχία (στον ομώνυμο ρόλο τότε η Δήμητρα Σύρου) ανεβαίνει και πάλι, αυτή τη φορά στο θέατρο Παραμυθίας, σε καινούρια εκδοχή με την Ιουλία Γεωργίου στο ρόλο της Rachel Corrie.
Τέσσερα πρόσωπα και ο Θεός απ’ έξω… του Γιώργου Αρμένη στο Νέο Ελληνικό Θέατρο
04.02.2016 12:37
Το Νέο Ελληνικό Θέατρο, έχει προγραμματίσει για την κεντρική σκηνή από τις 12 Φεβρουαρίου 2016 έως τέλος της σεζόν, το έργο: «Τέσσερα πρόσωπα και ο Θεός απ’ έξω…» του Γιώργου Αρμένη σε σκηνοθεσία του ίδιου και μουσική του Διονύση Τσακνή.