Στο Μ art Manolioudakis διοργανώνεται και φέτος ένα χριστουγεννιάτικο bazaar τέχνης, συνδυάζοντας την τέχνη με την κοινωνική προσφορά.

Στο Μ art Manolioudakis διοργανώνεται και φέτος και ένα χριστουγεννιάτικο bazaar τέχνης, συνδυάζοντας την τέχνη με την κοινωνική προσφορά. Το Bazart που γίνεται στο κτίριο της οδού Σόλωνος 10 & Ηρακλείτου στο Κολωνάκι, θα φιλοξενεί έργα νέων-ανερχόμενων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Στο Bazart θα διατίθεται προς έκθεση & πώληση μια ευρεία γκάμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας: γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφικά έργα, κεραμικά αντικείμενα, σύγχρονα κοσμήματα τέχνης με πρωτοποριακά υλικά σε συνδυασμό με πολύτιμα μέταλλα, χρηστικά αντικείμενα τέχνης, βιβλία, lifestyle αξεσουάρ μόδας, πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια κ.α.


Για τις Ελληνίδες fashionistas, θα διατεθούν 300 τσάντες που σχεδίασε ειδικά για την M art και τις ανάγκες του Bazart η Patricia Field, η διεθνούς φήμης στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας-υποψήφια για Όσκαρ για την blockbuster ταινία “The Devil Wears Prada” και γνωστή από τη συνεργασία της με το επιτυχημένο σίριαλ “Sex and the City” και την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία που γυρίζεται αυτή την εποχή.


Τo Bazart θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας του είναι αυτές των καταστημάτων ενώ σημαντικό μέρος των εσόδων του θα διατεθεί στο ίδρυμα “Η παιδική Στέγη” που είναι μέλος της Ενωσης “Μαζί για το Παιδί”.


Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί έκθεση πολύτιμων vintage κοσμημάτων, για ραντεβού ειδικής σχεδίασης πολύτιμων κοσμημάτων σε συνεργασία με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και ως shop in shop-art gallery, με μια ευρεία γκάμα έργων και αντικειμένων τέχνης ελλήνων και ξένων δημιουργών.


Τέλος, θα υπάρχει διαδραστικό εργαστήρι δημιουργικής φαντασίας (ζωγραφικής & γλυπτικής) για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.


INFO
Σόλωνος 10 & Ηρακλείτου (2ος όροφος) Κολωνάκι
έως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου (λειτουργία:ώρες καταστημάτων)