Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Έκθεση της Chrys Roboras, στη γκαλερί 7

Έκθεση της Chrys Roboras, στη γκαλερί 7

Η Γκαλερί 7 παρουσιάζει την καινούργια δουλειά της Chrys Roboras με τίτλο «In Man’s Land», που θα διαρκέσει…

… από τις 8 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου 2013.Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου η γκαλερί «7» παρουσιάζει την καινούργια δουλειά της CHRYS ROBORAS με τίτλο: .In Man’s Land».


Η καλλιτέχνις μας λέει για την δουλειά της:
«Στην Ελλάδα με θεωρούν Αυστραλέζα, ενώ στην Αυστραλία με θεωρούν Ελληνίδα.Έτσι ξεκίνησε η πρώτη μου ζωγραφική ενότητα το 2007 : «Ταυτότητα, Αναγνώριση, Περιβάλλον , Αποδοχή, και Πατρίδα» - «No Man’s Land».Σήμερα μετά από πέντε χρόνια, η αίσθηση του “ No Man’s Land”  έχει μετατραπεί σε “In Man’s Land”. Δεν υπάρχουν ανασφάλειες της σκέψης και της αμφιβολίας, έχουν μαλακώσει. Υπάρχει προορισμός για τον άνθρωπο και έχει βρει ένα μονοπάτι για να ακολουθήσει. Η πατρίδα όμως  θα είναι πάντα χωρισμένη σε δύο κομμάτια».


Η Chrys Roboras  γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Στην συνέχεια έρχεται στην Αθήνα και σπουδάζει στην Αθήνα στο Middlesex University, Bachelor of fine Arts & Technology with Honours.


Ατομικές εκθέσεις:
2009: Γκαλερί «Αποθήκη», Πάρος.
2010: «Καπλανών», Αθήνα.
2011: Gallery “Icosahedrons, N.York. 
2013: Γκαλερί «7», Αθήνα


Έχει συμμετάσχει στην Art Athina- Aθήνα, Revolution Art Fair-Ταϊβάν, Parallax Art Fair-Λονδίνο, Biennale of Chianciano-Τοσκάνη Ιταλίας, Biennale του Beijing-Κίνα, Biennale Σαντορίνης.Τα έργα της έχουν τιμηθεί σε διάφορες εκθέσεις.Έργα της έχουν χρησιμοποιηθεί για εξώφυλλο μουσικών βιβλίων καθώς και στο βιβλίο «International Contemporary Masters Volume 5». Έχει πάρει μέρος  σε πολλές ομαδικές-θεματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται στην συλλογή του Μουσείου του  Λας Βέγκας και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις
V Chants - Early Music on Canvas+: έκθεση του Βασίλη Γαρυφαλλάκη στη Γκαλερί Αργώ
06.09.2016 12:45
Η Γκαλερί Αργώ της οδού Νεοφύτου Δούκα 5, στο Κολωνάκι, θα υποδεχτεί στους χώρους της, τον εικαστικό Βασίλη Γαρυφαλλάκη, για να παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά, στην δεύτερη ατομική του έκθεση κάτω από το γενικό τίτλο ”V CHANTS Early music on canvas+”
ATM (…songs, about love and death): έκθεση του Γιώργου Σαπουντζή στη γκαλερί Ελένη Κορωναίου
23.05.2016 10:24
Η γκαλερί Ελένη Κορωναίου παρουσιάζει τη νέα δουλειά του Γιώργου Σαπουντζή στη δεύτερη ατομική του έκθεση στην γκαλερί, με τίτλο «ATM (…songs, about love and death.)».
Ενδιάμεσα: έκθεση της Μανταλίνας Ψωμά στη γκαλερί Alma
15.04.2016 15:05
Η Μανταλίνα Ψωμά παρουσιάζει στην ατομική της έκθεση στην Γκαλερί ALMA στα Τρίκαλα, έργα από την δουλειά των τελευταίων δύο ετών.
Μορφές σε αστικά τοπία: έκθεση της Σοφίας Λέρτα στη γκαλερί του Black Duck
08.01.2016 10:19
Σε έναν κόσμο σκιών μας μεταφέρει με την ζωγραφική της η Σοφία Λέρτα, η οποία παρουσιάζει την τελευταία της δουλειά, στην γκαλερί του Black Duck, από τις 13 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016.
Ερωτικό εικονοστάσι: έκθεση της Φωτεινής Στεφανίδη στη γκαλερί 7
28.12.2015 10:40
Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 η γκαλερί «7» παρουσιάζει την καινούργια δουλειά με 30 έργα [αυγοτέμπερες] ποικίλων διαστάσεων της ζωγράφου Φωτεινής Στεφανίδη, με τίτλο «Ερωτικό εικονοστάσι».