Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Έκθεση τριών καλλιτεχνών, στη Gallery Art Πρίσμα

Έκθεση τριών καλλιτεχνών, στη Gallery Art Πρίσμα

Η Gallery Art Πρίσμα φιλοξενεί την έκθεση των καλλιτεχνών Άγγελου Αντωνόπουλου, Γιώργου Τσεριώνη, Γιάννη Χρηστάκου

… στις 14 Νοεμβρίου-15 Δεκεμβρίου 2012


Μια διαλεκτική σχέση συνδέει τους καλλιτέχνες Άγγελο Αντωνόπουλο, Γιώργο Τσεριώνη και Γιάννη Χρηστάκο, οι οποίοι εκθέτουν στη Gallery Art Πρίσμα στον Πειραιά.  Οι καλλιτέχνες αντλούν την έμπνευση τους από τις μνήμες τους, όπου υπάρχει έντονα το φαντασιακό στοιχείο.


Στη δουλειά του Άγγελου Αντωνόπουλου συναντάμε τους μικρόκοσμους του βίου του καλλιτέχνη ο οποίος επιδιώκει την ίδια ρευστότητα  ανάμεσα στη νοητική και πλαστική επεξεργασία της πραγματικότητας, προσθέτοντας επινοημένα αντικείμενα κατασκευασμένα από φτηνά υλικά ,τα οποία τοποθετεί σε σημεία που εστιάζουν στη μνήμη.


Ο Γιώργος Τσεριώνης εκμεταλλεύεται τη διαδικασία της μίμησης στη δουλειά του με μια εννοιολογική προσέγγιση στην οποία  υποβόσκει έντονα η κοινωνική συνείδηση του καλλιτέχνη. Η σκληρότητα, η τραγικότητα και η αθωότητα είναι εμφανείς στο έργο του καλλιτέχνη. 


Ο Γιάννης Χρηστάκος συνεχίζει την πορεία της προσωπικής φανταστικής χαρτογραφίας του, που μετεξελίσσεται μέσα από μια διαρκή κίνηση που εδρεύει στα κύτταρα των συναισθηματικών και οπτικών του αναμνήσεων.

Σχετικές ειδήσεις
Καλοκαιρινές εκθέσεις 2016 στην Los Art Gallery στη Σύμη
08.06.2016 14:21
Στο νησί Σύμη, η γκαλερί ARTFORUM της Θεσσαλονίκης συνεχίζει το πολιτιστικό της έργο για 2η χρονιά, την παρουσίαση σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, στο ιστορικό κτήριο της με την επωνυμία LOS ART GALLERY.
Spaced Out: ομαδική έκθεση στη Enia Gallery
12.05.2016 10:06
Η ΕΝΙΑ GALLERY αποτελεί ένα νέο εκθεσιακό χώρο που στόχο έχει να προβάλλει τη σύγχρονη διεθνή εικαστική σκηνή, μέσω της προβολής του εικαστικού έργου αξιόλογων νέων όσο και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.
SEX S.O.A.P: Έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών
14.12.2015 15:29
Ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών παρουσιάζει από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 στην Vlassis art gallery τη νέα του έκθεση με τίτλο SEX S.O.A.P. (Specific Object Access Protocol).
Θραύσματα Ονείρων: Έκθεση της Κερασίας Τουλιάτου στην Gallery Art Πρίσμα
27.10.2015 16:10
Στη Gallery Art Πρίσμα τη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στις 8 το βράδυ, η εικαστικός Κερασία Τουλιάτου εγκαινιάζει την έκθεση της ''Θραύσματα Ονείρων''.