Η Gallery Art Πρίσμα φιλοξενεί την έκθεση των καλλιτεχνών Άγγελου Αντωνόπουλου, Γιώργου Τσεριώνη, Γιάννη Χρηστάκου

… στις 14 Νοεμβρίου-15 Δεκεμβρίου 2012

Μια διαλεκτική σχέση συνδέει τους καλλιτέχνες Άγγελο Αντωνόπουλο, Γιώργο Τσεριώνη και Γιάννη Χρηστάκο, οι οποίοι εκθέτουν στη Gallery Art Πρίσμα στον Πειραιά.  Οι καλλιτέχνες αντλούν την έμπνευση τους από τις μνήμες τους, όπου υπάρχει έντονα το φαντασιακό στοιχείο.

Στη δουλειά του Άγγελου Αντωνόπουλου συναντάμε τους μικρόκοσμους του βίου του καλλιτέχνη ο οποίος επιδιώκει την ίδια ρευστότητα  ανάμεσα στη νοητική και πλαστική επεξεργασία της πραγματικότητας, προσθέτοντας επινοημένα αντικείμενα κατασκευασμένα από φτηνά υλικά ,τα οποία τοποθετεί σε σημεία που εστιάζουν στη μνήμη.

Ο Γιώργος Τσεριώνης εκμεταλλεύεται τη διαδικασία της μίμησης στη δουλειά του με μια εννοιολογική προσέγγιση στην οποία  υποβόσκει έντονα η κοινωνική συνείδηση του καλλιτέχνη. Η σκληρότητα, η τραγικότητα και η αθωότητα είναι εμφανείς στο έργο του καλλιτέχνη. 

Ο Γιάννης Χρηστάκος συνεχίζει την πορεία της προσωπικής φανταστικής χαρτογραφίας του, που μετεξελίσσεται μέσα από μια διαρκή κίνηση που εδρεύει στα κύτταρα των συναισθηματικών και οπτικών του αναμνήσεων.