Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Beer and Art, Έκθεση μοντέρνας τέχνης στο Ζυθοποιείο της Fix Hellas

Beer and Art, Έκθεση μοντέρνας τέχνης στο Ζυθοποιείο της Fix Hellas

Η Gallery Art Gargo διοργανώνει σε συνεργασία με τη Fix Hellas έκθεση μοντέρνας τέχνης με τίτλο «Beer and Art»,…

… στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη Ριτσώνα, από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, 12.00-20.00.


Περισσότερα από 190 έργα, 66 Έλληνες και διεθνείς δημιουργοί , μία έκθεση: BEER & ART


Μια μοναδική συνάντηση 66 δημιουργών έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της ξεχωριστής έκθεσης μοντέρνας τέχνης «BEER & ART», που διοργανώνει η Άντζελα Δικαιούλια - Gallery Art Gargo, σε συνεργασία με τη FIX Hellas, στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, στη Ριτσώνα. Από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, 12.00 – 20.00, μπορείτε να «ξεναγηθείτε» δημιουργικά στην πολυσυλλεκτική αυτή έκθεση με ελεύθερη είσοδο, ξεχωρίζοντας περισσότερα από 190 έργα: ζωγραφικής, γλυπτικής, video art και φωτογραφίας.


Καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες κύρους, δίπλα σε νέους ταλαντούχους δημιουργούς εκθέτουν τα έργα τους στο ζυθοποιείο του ιστορικού ελληνικού brand, «παντρεύοντας» την τέχνη με την μπύρα, σε μια χρονική στιγμή όπου κοινωνικές, πολιτικές και καλλιτεχνικές συνθήκες μας οδηγούν σε μια νέα αισθητική αντίληψη της πραγματικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έκθεση «BEER & ART» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς ομαδικές εκθέσεις, την οποία μπορούν να επισκεφτούν τόσο συλλέκτες και ειδικοί της μοντέρνας τέχνης όσο και οι θαυμαστές της, αποκτώντας μια σφαιρική αντίληψη της σύγχρονης εικαστικής σκηνής.


Μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται πολλοί εικαστικοί από τη Γερμανία, όπως οι ζωγράφοι Oliver Jordan, Rolf Zimmermann και Thitz, Thomas Βaumgaertel, Moritz Goetze, Bernd Schwarting, έργα των οποίων εκτίθενται σε μεγάλα διεθνή μουσεία, γκαλερί και εικαστικές διοργανώσεις, ο Έλληνας γλύπτης Theodoros Papayiannis, ο Nikos Floros, ο Grammenos Kornelios, η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου, oι Theodoros Pantos και Panayiotis Tanimanidis, ο φωτογράφος Vassilis Kalantzis, καθώς και ο καλλιτέχνης Stoian Donev από τη Βουλγαρία.

 

Alexandra Perri: Mια τοποθέτηση στις εγκαταστάσεις της μπύρας FIX για την έκθεση BΕΕR & ART

 

Σημαντικοί καλλιτέχνες διεθνούς κύρους δίπλα σε νέους δημιουργούς απλώνουν τα έργα τους στις εγκαταστάσεις στο ζυθοποιείο FIX σε μια μεγάλη εικαστική έκθεση που εγκαινιάζεται στις 24 Νοεμβρίου με τίτλο BEER & ART, με διοργανωτές την Άντζελα Δικεούλια-Gallery Art-Car Go και την μπύρα FIX. Η εικαστικός Alexandra Perri είναι ανάμεσα στους 66 δημιουργούς που εμπνέονται από την μπύρα και αναφέρεται στο πάντρεμα της μπύρας και της τέχνης. ‘Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της ευρώπης και οι καλλιτέχνες κινούνται αντιστρόφως ανάλογα με τους καιρούς. Η τέχνη ταράσσει τα νερά της καθημερινότητας όπως η μπύρα εμπεριέχει τη ρευστότητα και την κίνηση. Η μπύρα συνοδεύει τις ευχάριστες  στιγμές μας, μας προκαλεί ευφορία σαν κατανάλωση αλλά και σαν σκέψη. Οι εγκαταστάσεις της FIX επεκτείνουν την φαντασία του καλλιτέχνη και μας δίνουν κίνητρα να ‘προκαλούμε’ τον θεατή να επεκτείνει το γεωγραφικό όριο της Ελλάδας σε κάτι το απεριόριστο.’ Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της FIX στο 70 χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών –Λαμίας. 
 

Σχετικές ειδήσεις
Η πρώτη παρουσίαση της Συλλογής Σταύρου Τσιγκόγλου σε μία έκθεση στο Τελλόγλειο
07.02.2017 12:40
Η πρώτη παρουσίαση της Συλλογής Τσιγκόγλου, η οποία αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τη διαδρομή της μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα μέσα από περισσότερα από 200 έργα ζωγραφικής, χαρακτικά και γλυπτά σημαντικών δημιουργών, θα γίνει στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Planescapes: έκθεση της Νεφέλης Δημητριάδη στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα
27.10.2016 13:39
Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στις 19:30, εγκαινιάζεται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα η πρώτη εικαστική εγκατάσταση εικονικής πραγματικότητας της Νεφέλης Δημητριάδη με τίτλο Planescapes, σε επιμέλεια του Θανάση Μουτσόπουλου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Νοεμβρίου 2016.
4+2: Ομαδική έκθεση στον Τεχνοχώρο
07.10.2016 11:49
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, παρουσιάζει την εικαστική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής «4+2», που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.
Animalia: Ομαδική εικαστική έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Ιανός
05.10.2016 15:30
Η IANOS Αίθουσα Τέχνης υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μικρής Άρκτου και την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού ξεκινά τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της με μία ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα την εννοιολογικό και συναισθηματικό ρόλο των ζώων στη σύγχρονη τέχνη.
Οψάριον: εικαστική έκθεση στο εστιατόριο Varoulko Seaside
31.03.2016 12:18
To Varoulko Seaside ξεκίνησε σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης “Τεχνοχώρος” μία σκυταλοδρομία θεματικών εκθέσεων με τη συμμετοχή ανερχόμενων και καταξιωμένων εικαστικών υπό την επιμέλεια σημαντικών ιστορικών και επιμελητών τέχνης µε σκοπό τη σύνδεση της εικαστικής δηµιουργίας µε τη μαγειρική τέχνη.