Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Brofessionals επισκέπτονται για πρώτη φορά το Βρυσάκι

Οι Brofessionals επισκέπτονται για πρώτη φορά το Βρυσάκι

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους  σε διάφορες  μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως “Αρχιτεκτονική” και “Σταυρός Του Νότου”…

και την επιτυχημένη συνεργασία με τους Domenica αλλά και ενός επετειακού live με τους Τερμίτες οι Brofessionals επιστρέφουν για να μας παρασύρουν με τις μουσικές τους!
 
 

Σε ένα ταξίδι με τραγούδια του σήμερα, του χθες και του προχθές, τραγούδια από έντεχνο , ελληνικό και ξένο ροκ (και όχι μόνο!) και μελωδίες  που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουμε συνδυάσει σε διάφορες στιγμές της ζωής μας και  έχουμε τραγουδήσει, διασκευασμένα με έναν “Brofessional” τρόπο!
 
 

Σας περιμένουμε να γίνουμε όλοι μαζί μαι μεγάλη παρέα και να  μοιραστούμε αυτές τις στιγμές!!
 

Σχετικές ειδήσεις
Παιδιά προσφύγων τραγουδούν για την ελευθερία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!
14.02.2017 16:58
Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης θα ανεβούν για πρώτη φορά 20 παιδιά προσφύγων από τη Συρία και το Ιράκ, για να ενώσουν τις φωνές τους με αυτές εκατοντάδων άλλων παιδιών από τη Θεσσαλονίκη και διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου με τη Λοξή γραμμή ξανά στο ΚΕΤ
03.01.2017 16:02
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου επιστρέφει στο ΚΕΤ για μία τρίτη συναυλία, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της και παρουσιάζει τον καινούριο κύκλο τραγουδιών της με τίτλο Εφτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο, γραμμένα την τελευταία τριετία.
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για πρώτη φορά στο Κύτταρο!
02.03.2016 16:15
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πρώτη φορά στο Κύτταρο για 4 «συλλεκτικές» εμφανίσεις τις Παρασκευές 1 και 8 και τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου 2016.