Ο συνθέτης και κιθαρίστας Γιώργος Σπανός συστήνεται στο κοινό του “Half Note Jazz Club” για ένα ακουστικό αλλά και ηλεκτρικό

slalom στη Jazz, το Blues, τη Rock… Στις μουσικές του αποσκευές, θα έχει τις προσωπικές του δουλειές από τη δισκογραφία και το θέατρο, ανέκδοτο υλικό του αλλά και τις ανατρεπτικές του διασκευές. Μαζί του θα είναι η Άντα Λιβιτσάνου στο τραγούδι, ο Γεράσιμος Αναστασόπουλος στο σαξόφωνο, ο Γιάννης Πλαγιαννάκος στο μπάσσο και ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα. Καλεσμένη του επί σκηνής, η Άννα Ετιαρίδου.

Ο Γιώργος Σπανός έχει σπουδές στη κιθάρα και στα θεωρητικά με τους Λίζα Ζώη, Δημήτρη Φάμπα, Θανάση Μπίκο, Γιώργο Κυριακάκη κ.α. Έχει γράψει μουσική για 14 θεατρικές παραστάσεις. Το 2004 έγραψε, σκηνοθέτησε και παρουσίασε στο φεστιβάλ «Εντροπία» την παράσταση «Τα κλειστά σχολεία σώζουν τα παιδιά από τη γρίπη» (συν. Νίκος Γιαβρόπουλος, Αιμίλιος Χειλάκης, Βάνα Πεφάνη κ.α.). Το 2005, κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ζήσε», με ερμηνευτές εφτά καταξιωμένους ηθοποιούς: Ελένη Ζιώγα, Γεράσιμος Γεννατάς, Αιμίλιος Χειλάκης, Βάνα Πεφάνη, Εβελίνα Παπούλια, Μπέσσυ Μάλφα, Νάντια Δεληγιάνη. Το 2011, κυκλοφόρησε η δεύτερη προσωπική συλλογή του στο διαδύκτιο (www.spanosmusic.com) και ξεκίνησε η συνεργασία του με τους Γιάννη Πλαγιαννάκο (μπάσσο) και Νίκο Καπηλίδη (τύμπανα) πραγματοποιώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις.

Γιώργος Σπανός Κιθάρα & Τραγούδι
 Άντα Λιβιτσάνου Τραγούδι
Γεράσιμος Αναστασόπουλος Σαξόφωνο
Γ ιάννης Πλαγιαννάκος Μπάσσο
Νίκος Καπηλίδης Τύμπανα