Η Knot Gallery παρουσιάζει στο πλαίσιο του GRIMMKnot Festival μια συναυλία σε δύο μέρη από τους Acte Vide & Άγγελο κυρίου, με

αφετηρία τα παραμύθια των αδελφών Grimm «Η μικρή χιονάτη» και «Αδελφός και αδελφή». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2012.

“Η μικρή χιονάτη” (Acte Vide)

Η μικρή χιονάτη ονειροπολεί και τραγουδά “κάποια μέρα θα έρθει ο πρίγκηπάς μου”. Η κακιά μητριά πεθαίνει χορεύοντας πάνω σε πυρακτωμένα παπούτσια. Ηλεκτροακουστικός αυτοσχεδιασμός με έβενο, λευκό και κόκκινο.
“Αδελφός και αδελφή των αδελφών Grimm”  (Άγγελος κυρίου)
Παρουσίαση του παραμυθιού με χρήση μη προ-ηχογραφημένων ήχων, επιλογής διάθεσης Νοεμβρίου 2012
 

Acte Vide

Tο ηλεκτροακουστικό ντούο Acte Vide (“κενή πράξη”) ξεκίνησε το 2006 και αποτελείται από τους Γιάννη Κοτσώνη και Δανάη Στεφάνου. Με κεντρικό άξονα τον αυτοσχεδιασμό και τη δημιουργική διερεύνηση του θορύβου, το ντούο πραγματοποιεί συχνά συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα μουσικών, εικαστικών και σκηνοθετών, και έχει στο ενεργητικό του συναυλίες στην Ελλάδα και την Αγγλία, καθώς και συμμετοχές σε διοργανώσεις όπως τα Moving Silence Festival 2010 και 2011, ΜΙR Festival 2010, 50o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,  1ο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής, κ.α.). Στο http://acte-vide.blogspot.com διατίθενται δωρεάν οι 10 πρώτες κυκλοφορίες τους, ενώ η πιο πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο Noeud κυκλοφόρησε στη More Mars το 2011. 
Άγγελος κυρίου.

Ο Άγγελος κυρίου ξεκίνησε να ηχογραφεί για λογαριασμό του, στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας και συνεχίζει να πράττει το ίδιο μέχρι σήμερα, προσθέτοντας τα τελευταία χρόνια τη λέξη μοιράζομαι και τη διεύθυνση angeloskyriou.blogspot.com, στο τέλος κάθε ολοκληρωμένης πρότασης. Παράλληλα συμμετέχει στα σχήματα MrCantfind, La Situation Conga και Betty Loop Loop, ενώ ζει και εργάζεται, προς το παρόν, στην Αθήνα.