Κάτι … μαγειρεύεται στην παιδική σκηνή του Αθήναιον γι’ αυτό το χειμώνα! Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε το πιο χορταστικό γεύμα που φτιάχτηκε αποκλειστικά για παιδιά που θέλουν να τρώνε με… τα μάτια και να απολαμβάνουν τη ζωντάνια ενός παιδικού μιούζικαλ!

Η συνταγή:  Παίρνουμε 5 μαγικά φασόλια. Τα ρίχνουμε στη σκηνή του Αθήναιον προσθέτοντας μπόλικα χρώματα. Η φωτιά είναι δυνατή, τσαχπίνα και χορεύει συνέχεια.

Όταν πάρουν μια πρώτη βράση, θα δείτε πως τα φασόλια δεν θα σταματάνε να τραγουδούν. Τα ανακατεύουμε συνέχεια με το ραβδί της νεράιδας και προσέχουμε να μην πέσει μέσα η βρώμικη κάλτσα του γίγαντα. Συνεχίζουμε ρίχνοντας 274 χρυσά αυγά και προσέχουμε να μην κόψει το φαγητό από τα ασταμάτητα γέλια!.. καλή όρεξη!

Οι σεφ: Κείμενο: Μαρία Αλβανού- Σκηνοθεσία: Παντελής Καραγιάννης– Μουσική/τραγούδια: Γιώργος Χούχος– Χορογραφίες: Τίττι Κουρντέλ– Σκηνικά/κοστούμια: Στέργιος Πρώιος– Φωτισμοί: Δημήτρης Μαντζούκας
Σερβίρουν:  Γιάννης Λαζαρίδης, Ελευθερία Τσάκουρη, Γιάννης Πλακίδης, Ειρήνη –Σαλάμ Αμπουμόγλι, Στράτος Μούρκος, Μαρία Ορφανού