Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Live παρουσίαση δίσκου της Etten στο Six D.O.G.S

Live παρουσίαση δίσκου της Etten στο Six D.O.G.S

Η Inner Ear με χαρά ανακοινώνει τη ζωντανή παρουσίαση του νέου album της Etten, με τίτλο “Lappuggla”,  την Παρασκευή...

23 Νοεμβρίου στο Six D.O.G.S

Το “Lappuggla” (προφέρεται λαπούγκλα) κυκλοφόρησε από την Inner Ear στις 22 Οκτωβρίου. H “Lappuggla” (ένα είδος κουκουβάγιας που ζει στο Βόρειο Ημισφαίριο) της Etten είναι σοφή, παρατηρεί τα πάντα από ψηλά και διηγείται τις ιστορίες του δάσους και της φύσης γενικότερα.

 

Το album γεννήθηκε μέσα από ιδέες και συνεχείς πειραματισμούς της Etten και είναι εξ ολοκλήρου δική της δημιουργία (μουσική, στίχοι, παραγωγή, εκτέλεση, φωνές, programming, ηχογράφηση). 

 

Οι ιστορίες της “Lappuggla” θα ζωντανέψουν για μία και μόνο βραδιά στη σκηνή του 6 d.o.g.s, όπου την Etten θα συνοδέψει ένα μοναδικό line-up που θα απαρτίζεται από τους: Μαριλένα Ορφανού (Berlin Brides): taisho koto και synths,  Νίκο Μαρδάκη (Big Fat Lips, Sick Boys Connection): διαπαντός και διαμέσον, Χρήστο Λαϊνά: autoharp, κιθάρα, synth, Θοδωρή Βρανά: τύμπανα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το «διαπαντός» και το «διαμέσον» είναι δύο νέα μουσικά όργανα που εντάσσονται στην οικογένεια των σαντουριών και κατασκευάστηκαν από τον Coti K. ειδικά για τις ηχογραφήσεις και τις ζωντανές εμφανίσεις της “Lappuggla”.

 

Τέλος το live θα πλαισιώνεται εικαστικά από τις ιδιαίτερες κατασκευές-σκηνικά  που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις ανάγκες της παρουσίασης από την ζωγράφο Ελένη Γλύνη (που έχει ζωγραφίσει και τα έργα που κοσμούν το εξώφυλλο και το booklet του album)

Μετά το live θα ακολουθήσει dj set από τον Fantastikoi Hxoi.
 

Σχετικές ειδήσεις
Το ζεϊμπέκικο του Μενούση: παρουσίαση δίσκου στη Μουσική σκηνή Σταθμαρχείον (Αλλαγή χώρου)
28.11.2016 16:41
Οι εκδόσεις δίσκων Καθρέφτης ήχων Αληθινών, παρουσιάζουν το στιχουργό Χρήστο Καφτεράνη και τον συνθέτη – μουσικό Γιώργο Δούσο σε 11 νέα τραγούδια. Ένας κύκλος τραγουδιών με τίτλο Το Ζεϊμπέκικο του Μενούση.
Udopia: Παρουσίαση του δίσκου του Θύμιου Ατζακά στο Θέατρο Αλώνι
22.08.2016 15:19
To Θέατρο Αλώνι σε συνεργασία με το μουσικό χωριό Αγίου Λαυρεντίου παρουσιάζουν στις 25 Αυγούστου 2016, για μια βραδιά την μουσική συναυλία παρουσίαση του δίσκου του Θύμιου Ατζακά με τίτλο «Udopia».
Σε μια θερμή βραδιά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου και cd «Aνάσες»
07.06.2016 15:42
Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου και cd «Aνάσες» με στίχους του Κωνσταντίνου Στρατή, μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και του Θαλή Τριανταφύλλου.
Komitas από το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble: Παρουσίαση δίσκου στον Ιανό
16.05.2016 12:29
H Μικρή Άρκτος, η ECM και το Αρμενικό Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σωματείο "ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ" σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του CD KOMITAS με το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Levon Eskenian.
Χωρίς αφέντες: Παρουσίαση του δίσκου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.03.2016 14:58
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου Χωρίς Αφέντες του Πόλυ Κυριάκου και της Σοφίας Νάτσιου στη κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου.