Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ταξίδι Αλλιώς από τον Δημήτρη Κάσσαρη στο θέατρo Eliart

Ταξίδι Αλλιώς από τον Δημήτρη Κάσσαρη στο θέατρo Eliart

Ο Δημήτρης Κάσσαρης μέσα από το πρόγραμμά του «Ταξίδι Αλλιώς», τραγουδά παραδοσιακά Ναπολιτάνικα Ιταλικά, Ισπανικά...

Τραγούδια που τραγούδησαν μεγάλες μορφές του τραγουδιού όπως οι Enrico Caruzo, Andrea Bocelli, Carlos Gardel, κ.ά,  καθώς και τραγούδια σταθμούς Ελλήνων δημιουργών.
 

Η μουσική παράσταση στο θέατρο Eliart το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, διανθίζεται από απαγγελία κάποιων ποιημάτων από την ποιητική του συλλογή «ΑΛΛΙΩΣ».
 
Δημήτρης Κάσσαρης: Τραγούδι
Αρετή Κοκκίνου, μαντολίνο, κιθάρες
Νίκος Μανιταράς, κλασσική κιθάρα

Σχετικές ειδήσεις
Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα για μία συναυλία στο Φράγμα Θέρμης
18.08.2016 11:25
Η σπουδαία μας ερμηνεύτρια Γλυκερία, διαχρονική και κλασσική, παρέα με τον Δημήτρη Μπάση, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών, και την χαρισματική τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, μάς καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι για μια ξεχωριστή βραδιά αυθεντικής διασκέδασης.
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
Lost In Jazz: Γιώργος Κοντραφούρης και Αλέξανδρος Ορφανός στο θέατρο Eliart
30.12.2015 14:02
Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 (ανήμερα των Φώτων) στις 21:00, το θέατρο Eliart παρουσιάζει τους πιανίστες Γιώργο Κοντραφούρη και Αλέξανδρο Ορφανό στη μουσική παράσταση LOST IN JAZZ.
“Les Ombres de la Rue” Paris & Berlin, με την Παυλίνα Στυλιανού στο Eliart
27.10.2015 15:53
Στο ρομαντικό και αισθησιακό Παρίσι και στο αντιφατικό underground αλλά γεμάτο πολυτέλεια Βερολίνο, θα μας μεταφέρει για μια βραδιά η Παυλίνα Στυλιανού στο Θέατρο Eliart, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015.