Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Martijn Comes, Virilio και Σικ Πλάστικ στη Knot Gallery

Martijn Comes, Virilio και Σικ Πλάστικ στη Knot Gallery

H (K)NØTmusic παρουσιάζει τους: Martijn Comes, Virilio, ΣΙΚ ΠΛΑΣΤΙΚ για μια συναυλία το Σάββατο …

3 Νοεμβρίου στις 20.30.

 

Martijn Comes
Ο Ολλανδός Martijn Comes ασχολείται με τη σύνθεση ηλεκτρονικής και ηλεκτροακουστικής μουσικής από το 2000. Το 2004 ολοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω ψηφιακά μέσα και το 2010 πάνω στη σύνθεση, ενώ την ίδια χρονιά η συνεργασία του με τον video artist Thomas Mohr, με τίτλο Resonance, διακρίθηκε στο φεστιβάλ Ars Electronica.
Κινούμενος στον ευρύτερο χώρο της ηλεκτρονικής πειραματικής μουσικής οι συνθέσεις του αντλούν στοιχεία από την ambient, την ηλεκτροακουστική σύνθεση, την electronica και την techno και χαρακτηρίζονται από την έμφαση στη μελωδία και τα πλούσια ηχοχρώματα. Έχει τέσσερις κυκλοφορίες στο ενεργητικό του και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Twine, Philippe Petit, Ike Yard, Freida Abtan και Scant Intone.

 

VIRILIO
VIRILIO ονομάζεται το ντούο του Δημήτρη Παπαδάτου (KU) και της Κορίνας Τριανταφυλλιδη. Η μουσική τους συμπραξή, αρχικά με το όνομα Cassettine and KU, ξεκινάει το 2009 με μια σειρά από κυκλοφορίες που προκύπτουν από αυτοσχεδιασμούς μέσω skype. Από το 2011 παίζουν ως VIRILIO. Στη μουσική τους διερευνούν διαρκώς νέες διαδικασίες και διαθέσεις χρησιμοποιώντας ποικιλόμορφα ηχητικά υλικά.

 

ΣΙΚ ΠΛΑΣΤΙΚ
Μουσικά κουνέλια.
Ένα νέο παιγνίδι για τη βάδιση νέων καταστάσεων.
Το πριν σβησμένο με τώρα, μετά το μετά τι;
Μπσιτ, βουμ, ψυχεδελικοί ήχοι και εκστατικοί χοροί κουνελιών
Κατά την είσοδό σας στο παιχνίδι δώρο ένα μπλε κι ένα καρότο
Κατάλληλο για όλους
-λευτεριά στα κουνέλια-

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χορωδίες των Πανεπιστημίων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
22.11.2016 11:52
Τρία πολυφωνικά σύνολα ελληνικών πανεπιστημιακών Τμημάτων Μουσικών Σπουδών (ΤΜΣ) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη συναυλία χορωδιακής μουσικής που πραγματοποιείται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του ετήσιου Κύκλου εκδηλώσεων του Μεγάρου Η ανθρώπινη φωνή.
The Sound of Gallery στο metamatic:taf
08.11.2016 12:57
Το metamatic:taf ανακοινώνει το αναπάντεχο μουσικό project The Sound of Gallery, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 23 Νοεμβρίου.
Οι πόλεις της μουσικής - Μόσχα: συναυλία από την ΚΟΑ με τον Ούρος Λάγιοβιτς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.10.2016 15:47
Ο σπουδαίος Σλοβένος αρχιμουσικός Ούρος Λάγιοβιτς που ενθουσίασε το φιλόμουσο αθηναϊκό κοινό στις προηγούμενες συνεργασίες του με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, επιστρέφει και πάλι στο πόντιουμ της Ορχήστρας, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου (20.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Αυγουστιάτικη πανσέληνος με τον Δημήτρη Βασιλάκη στη Βραυρώνα
16.08.2016 13:03
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, συνδιοργανώνουν συναυλία του διεθνούς φήμης σαξοφωνίστα, τραγουδιστή και συνθέτη Δημήτρη Βασιλάκη και σας προσκαλούν την Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 9:00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βραυρώνας, για να απολαύσουμε μαζί μία εξαιρετικά ατμοσφαιρική τζαζ συναυλία, με στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και φόντο την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο!
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.