Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Martijn Comes, Virilio και Σικ Πλάστικ στη Knot Gallery

Martijn Comes, Virilio και Σικ Πλάστικ στη Knot Gallery

H (K)NØTmusic παρουσιάζει τους: Martijn Comes, Virilio, ΣΙΚ ΠΛΑΣΤΙΚ για μια συναυλία το Σάββατο …

3 Νοεμβρίου στις 20.30.

 

Martijn Comes
Ο Ολλανδός Martijn Comes ασχολείται με τη σύνθεση ηλεκτρονικής και ηλεκτροακουστικής μουσικής από το 2000. Το 2004 ολοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω ψηφιακά μέσα και το 2010 πάνω στη σύνθεση, ενώ την ίδια χρονιά η συνεργασία του με τον video artist Thomas Mohr, με τίτλο Resonance, διακρίθηκε στο φεστιβάλ Ars Electronica.
Κινούμενος στον ευρύτερο χώρο της ηλεκτρονικής πειραματικής μουσικής οι συνθέσεις του αντλούν στοιχεία από την ambient, την ηλεκτροακουστική σύνθεση, την electronica και την techno και χαρακτηρίζονται από την έμφαση στη μελωδία και τα πλούσια ηχοχρώματα. Έχει τέσσερις κυκλοφορίες στο ενεργητικό του και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Twine, Philippe Petit, Ike Yard, Freida Abtan και Scant Intone.

 

VIRILIO
VIRILIO ονομάζεται το ντούο του Δημήτρη Παπαδάτου (KU) και της Κορίνας Τριανταφυλλιδη. Η μουσική τους συμπραξή, αρχικά με το όνομα Cassettine and KU, ξεκινάει το 2009 με μια σειρά από κυκλοφορίες που προκύπτουν από αυτοσχεδιασμούς μέσω skype. Από το 2011 παίζουν ως VIRILIO. Στη μουσική τους διερευνούν διαρκώς νέες διαδικασίες και διαθέσεις χρησιμοποιώντας ποικιλόμορφα ηχητικά υλικά.

 

ΣΙΚ ΠΛΑΣΤΙΚ
Μουσικά κουνέλια.
Ένα νέο παιγνίδι για τη βάδιση νέων καταστάσεων.
Το πριν σβησμένο με τώρα, μετά το μετά τι;
Μπσιτ, βουμ, ψυχεδελικοί ήχοι και εκστατικοί χοροί κουνελιών
Κατά την είσοδό σας στο παιχνίδι δώρο ένα μπλε κι ένα καρότο
Κατάλληλο για όλους
-λευτεριά στα κουνέλια-

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Αυγουστιάτικη πανσέληνος με τον Δημήτρη Βασιλάκη στη Βραυρώνα
16.08.2016 13:03
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, συνδιοργανώνουν συναυλία του διεθνούς φήμης σαξοφωνίστα, τραγουδιστή και συνθέτη Δημήτρη Βασιλάκη και σας προσκαλούν την Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 9:00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βραυρώνας, για να απολαύσουμε μαζί μία εξαιρετικά ατμοσφαιρική τζαζ συναυλία, με στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και φόντο την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο!
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.
Επιπλέον συναυλία για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.02.2016 16:42
Πέντε sold out και 6η συναυλία της Άλκηστης! Μετά την τεράστια ζήτηση και για την πέμπτη συναυλία της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαριστεί το κοινό και προσθέτει ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ, τελευταία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου!
Αφιέρωμα στον Τσιτσάνη από το Εργαστήριο Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων στο Παλλάς
12.11.2015 10:35
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του κορυφαίου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής και τραγουδιού του 20ού αιώνα Βασίλη Τσιτσάνη, διοργανώνει μία συναυλία στο θέατρο Παλλάς την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 8:30μ.μ. με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων.
Kalt: Συναυλία της Μαρίκας Κλαμπατσέα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.10.2015 15:03
Η Μαρίκα Κλαμπατσέα, Σοπράνο, συνθέτις και πιανίστα στο χώρο της Avant garde σκηνής, γνωστή για τις τολμηρές ερμηνείες και συνθέσεις της στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, παρουσιάζει μετά το “Strange Fruit” την νέα της συναυλία με τον τίτλο “KALT” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 27 Νοεμβρίου 2015.