Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Η Βικτωρία Ταγκούλη στο Σταυρό του Νότου, για δυο εμφανίσεις

Η Βικτωρία Ταγκούλη στο Σταυρό του Νότου, για δυο εμφανίσεις

Η Βικτωρία Ταγκούλη θα βρεθεί στο Σταυρό του Νότου Club μαζί με το συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου, όπου θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση «Be-Joue»…
 

… για δυο βραδιές, στις 7 και 14 Νοεμβρίου 2012.


Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων, η Βικτωρία Ταγκούλη ετοιμάζει ένα ξεχωριστό live για πρώτη φορά στο club του Σταυρού του Νότου. Μας προσκαλεί σε δύο παραστάσεις με τον τίτλο Be-Joue, να χορέψουμε και να συγκινηθούμε. Με νέα τραγούδια από τον τρίτο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει, με νέες διασκευές-έκπληξη αλλά και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία (α + Φωτοβόλτα). Με την ιδιαίτερη φωνή της και την ξεχωριστή καλλιτεχνική της πορεία,  μαζεύει τα τραγούδια που αγαπάει και τα κάνει παιχνίδια σε ένα πρόγραμμα  με συναισθηματικές διακυμάνσεις και κομμάτια από την παγκόσμια μουσική σκηνή .


Aretha Franklin, Noir Desir, Δημήτρης Λάγιος, Janis Joplin, Χαΐνηδες, Duke Ellington και πολλοί άλλοι σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!


Μαζί της ο συνθέτης και μόνιμος συνεργάτης της Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και οι μουσικοί Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες), Πέτρος Κρεμυζάκης (μπάσο) και Νίκος Παγώνης (τύμπανα).

Σχετικές ειδήσεις
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου
05.12.2016 14:42
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού album με τίτλο «Ερωτογραφία», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club.
Εκτός εαυτών: Ελάτε...θα παίξουμε στο Σταυρό του Νότου plus!
20.05.2016 10:37
Μετά από 5 χρόνια απουσίας, ο Αντώνης Παναγιωτουνάκος, η Σοφία Τσέρου, και ο καλεσμένος τους Mr. Bachata, σε μια… ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΩΝ - Los Mafiosos μουσική παράσταση χωρίς φραγμούς και όρια, με τίτλο «Ελάτε...θα παίξουμε!», στο Σταυρό του Νότου.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.
Ο Πάνος Μουζουράκης για δύο ακόμα εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου!
23.12.2015 12:33
Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης, μετά τις sold out εμφανίσεις του φέτος τον χειμώνα στον Σταυρό του Νότου, επανέρχεται για 2 ακόμα τελευταίες εμφανίσεις την Παρασκευή 1 και 8 Ιανουαρίου 2016.