Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Βικτωρία Ταγκούλη στο Σταυρό του Νότου, για δυο εμφανίσεις

Η Βικτωρία Ταγκούλη στο Σταυρό του Νότου, για δυο εμφανίσεις

Η Βικτωρία Ταγκούλη θα βρεθεί στο Σταυρό του Νότου Club μαζί με το συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου, όπου θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση «Be-Joue»…
 

… για δυο βραδιές, στις 7 και 14 Νοεμβρίου 2012.


Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων, η Βικτωρία Ταγκούλη ετοιμάζει ένα ξεχωριστό live για πρώτη φορά στο club του Σταυρού του Νότου. Μας προσκαλεί σε δύο παραστάσεις με τον τίτλο Be-Joue, να χορέψουμε και να συγκινηθούμε. Με νέα τραγούδια από τον τρίτο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει, με νέες διασκευές-έκπληξη αλλά και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία (α + Φωτοβόλτα). Με την ιδιαίτερη φωνή της και την ξεχωριστή καλλιτεχνική της πορεία,  μαζεύει τα τραγούδια που αγαπάει και τα κάνει παιχνίδια σε ένα πρόγραμμα  με συναισθηματικές διακυμάνσεις και κομμάτια από την παγκόσμια μουσική σκηνή .


Aretha Franklin, Noir Desir, Δημήτρης Λάγιος, Janis Joplin, Χαΐνηδες, Duke Ellington και πολλοί άλλοι σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!


Μαζί της ο συνθέτης και μόνιμος συνεργάτης της Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και οι μουσικοί Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες), Πέτρος Κρεμυζάκης (μπάσο) και Νίκος Παγώνης (τύμπανα).

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club
18.01.2017 12:15
Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδαίτερες διασκευές.
Οι Λάργκο στο Σταυρό του Νότου Club
14.12.2016 16:24
Οι ΛΑΡΓΚΟ έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 22 & 29 Δεκεμβρίου. Θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ΛΑΡΓΚΟ καθώς και τραγούδια που τους έχουν προσανατολίσει μουσικά.
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου
05.12.2016 14:42
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού album με τίτλο «Ερωτογραφία», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.