Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Οι Μυστικές Πρεμιέρες στον κινηματογράφο Δαναός συνεχίζονται

Οι Μυστικές Πρεμιέρες στον κινηματογράφο Δαναός συνεχίζονται

Ο κινηματογράφος Δαναός συνεχίζει τις φετινές Μυστικές Πρεμιέρες με μια ακόμη Μυστική Πρεμιέρα

… τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012.


 -  Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία που θα παρακολουθήσει το κοινό σε πρεμιέρα - έκπληξη στον ΔΑΝΑΟ για αυτή τη σεζόν.


-   Παρών στην αίθουσα θα είναι κι ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές της ταινίας.


-  Η νέα ταινία του σκηνοθέτη χρειάστηκε παραπάνω από πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί και πέντε χώρες συμπαραγωγής: Ελλάδα-Πορτογαλία-Τουρκία-ΠΓΔΜ-Ολλανδία


-Η ταινία έχει ήδη συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου και έχει αποσπάσει ήδη και ένα βραβείο α\' γυναικείας ερμηνείας, από μεγάλο φεστιβάλ !


- Στο ομώνυμο τραγούδι της ταινίας συναντάμε μία σπουδαία γυναικεία ελληνική φωνή που έχει ταυτιστεί με μεγάλα soundtrack τόσο για την τηλεόραση (Αναστασία σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου) όσο και για τον κινηματογράφο, από τη Λούφα και παραλλαγή του Νίκου Μαμαγκάκη μέχρι το Βrazilero του Νίκου Πορτοκάλογλου . Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θεωρείται πια σταθερή συνεργάτης του σκηνοθέτη καθώς έχει χαρίσει τη φωνή της στο τραγούδι και της προηγούμενης ταινίας του. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έχει ήδη δημοσιευθεί στο ίντερνετ και μάλιστα τις σκηνές έχει επιλέξει ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

 

- Είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη που έχει διατελέσει και ραδιοφωνικός παραγωγός.


Και αν δεν σας αρέσει η έκπληξη? Εάν φύγετε από την αίθουσα μέσα στα πρώτα 10\' της προβολής λαμβάνετε μία δωρεάν πρόσκληση για οποιαδήποτε ταινία προβληθεί κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στο ΔΑΝΑΟ!

Σχετικές ειδήσεις
Ελληνικός κινηματογράφος στα Αισχύλεια 2016
02.08.2016 13:22
Τα Αισχύλεια 2016 παρουσιάζουν όπως κάθε χρόνο την Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου, με έξι ελληνικές ταινίες που θα προβληθούν από τις 26 Αυγούστου 2016 στον θερινό κινηματογράφο στην παραλία της Ελευσίνας.
No Man is an Island, του Tim De Keersmaecker στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς
29.06.2016 10:29
Την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 στον θερινό κινηματογράφο «Λαΐς» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος θα προβληθεί η ταινία No Man is an Island, ένα ντοκιμαντέρ του Tim De Keersmaecker, στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων Πολιτικό Σινεμά.
Το ντοκιμαντέρ «Exotica, Erotica, Etc.» από το CineDoc στον Δαναό
31.03.2016 12:09
Το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ Exotica, Erotica,e.t.c. για μια ακόμη φορά την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στον κινηματογράφο Δαναός παρουσία της σκηνοθέτιδας Ευαγγελίας Κρανιώτη.
Δικαιοσύνη και Κινηματογράφος: Διήμερο αφιέρωμα στον κινηματογράφο Ολύμπιον
11.02.2016 15:13
Η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στις 4 και 5 Μαρτίου 2016 στον κινηματογράφο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» στη Θεσσαλονίκη διημερίδα κινηματογραφικού αφιερώματος με θέμα: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ.
Σινεμά και ψυχανάλυση: Her, του Spike Jonze στον Δαναό
20.01.2016 15:14
Το “Σινεμά και Ψυχανάλυση”, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας της Νέας Λακανικής Σχολής και με τη συνεργασία της Ακαδημίας Κλινικών Σπουδών της Αθήνας, σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας “Her” (2013) του Spike Jonze, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, στον κινηματογράφο Δαναός.