Ο κινηματογράφος Δαναός συνεχίζει τις φετινές Μυστικές Πρεμιέρες με μια ακόμη Μυστική Πρεμιέρα

… τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012.

 –  Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία που θα παρακολουθήσει το κοινό σε πρεμιέρα – έκπληξη στον ΔΑΝΑΟ για αυτή τη σεζόν.

–   Παρών στην αίθουσα θα είναι κι ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές της ταινίας.

–  Η νέα ταινία του σκηνοθέτη χρειάστηκε παραπάνω από πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί και πέντε χώρες συμπαραγωγής: Ελλάδα-Πορτογαλία-Τουρκία-ΠΓΔΜ-Ολλανδία

-Η ταινία έχει ήδη συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου και έχει αποσπάσει ήδη και ένα βραβείο α\’ γυναικείας ερμηνείας, από μεγάλο φεστιβάλ !

– Στο ομώνυμο τραγούδι της ταινίας συναντάμε μία σπουδαία γυναικεία ελληνική φωνή που έχει ταυτιστεί με μεγάλα soundtrack τόσο για την τηλεόραση (Αναστασία σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου) όσο και για τον κινηματογράφο, από τη Λούφα και παραλλαγή του Νίκου Μαμαγκάκη μέχρι το Βrazilero του Νίκου Πορτοκάλογλου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θεωρείται πια σταθερή συνεργάτης του σκηνοθέτη καθώς έχει χαρίσει τη φωνή της στο τραγούδι και της προηγούμενης ταινίας του. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έχει ήδη δημοσιευθεί στο ίντερνετ και μάλιστα τις σκηνές έχει επιλέξει ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

 

– Είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη που έχει διατελέσει και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Και αν δεν σας αρέσει η έκπληξη? Εάν φύγετε από την αίθουσα μέσα στα πρώτα 10\’ της προβολής λαμβάνετε μία δωρεάν πρόσκληση για οποιαδήποτε ταινία προβληθεί κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στο ΔΑΝΑΟ!