Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ρόδες united live στο An club

Ρόδες united live στο An club

Οι Ρόδες .. ξανακυλάνε στις live μουσικές σκηνές. Στις 9 Νοεμβρίου ετοιμαστείτε για την πρώτη συναυλία στην Αθήνα μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι, στο An club.

 
 

Νέο αίμα / Νέα σχολή:Οι Ρόδες υπάρχουν από το 2004. Το 2012 όμως ξαναγεννήθηκαν. Η μπάντα παίζει Roots-Rap-Rebetika, είναι πολυεθνική με έδρα την Αθήνα κι έχει επιρροές από το Μάρκο Βαμβακάρη μέχρι τη Billie Holiday.
 

Σύσταση συμμορίας :Nikitas Xray Klint MC Baglamadaki / Nikos Atofios Christofidis MC / Felippe ElPinchoFLojo TheBeatboxer MC Didgi / Dimitris Mitch Stergiou Drums/ Young Billy Nitchakis Bass / Thanasis Alexandris Guitar / Giorgos Kapis Guitar / Nikos Vasioulas Piano / Nikos Mastro Sol Violin
 

Prelive free party στο Μαύρο Γάτο στις 6 Νοεμβρίου, 3 ημέρες πριν το live στο Αnclub, ο Νικήτας Εξρέυ Κλιντ στα πλατώ του Blues Bar στην Κωλέττη 42 θα παίξει καλύψο - ρίζες - ζούγκλα - ροκενρόλ για τους φίλους.
 

Tη συναυλία θα ανοίξουν οι Smoking Barrels.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Baba Zula live στο Gagarin 205
16.02.2017 11:40
Οι Baba Zula έρχονται στο Gagarin 205 παρέα με τους London Afrobeat Collective και τις Ρόδες United, αλλά και με νέο άλμπουμ στους αποσκευές.
London Afrobeat Collective & Ρόδες United live στο Gagarin
27.12.2016 13:50
Οι London Afrobeat Collective και οι Ρόδες United, ενώνονται για ένα μοναδικό live στο Gagarin.
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Οι Vapors of Morphine στο Fuzz Live Music Club
28.09.2016 16:43
Οι Vapors of Morphine, η μπάντα που σχηματίστηκε από τα δύο αυθεντικά μέλη των θρυλικών Morphine, Dana Colley και Jerome Deupree, συνεχίζοντας την ιστορία τους (με τη συνδρομή του blues μουσικού / τραγουδιστή Jeremy Lyons), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!