Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ρόδες united live στο An club

Ρόδες united live στο An club

Οι Ρόδες .. ξανακυλάνε στις live μουσικές σκηνές. Στις 9 Νοεμβρίου ετοιμαστείτε για την πρώτη συναυλία στην Αθήνα μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι, στο An club.

 
 

Νέο αίμα / Νέα σχολή:Οι Ρόδες υπάρχουν από το 2004. Το 2012 όμως ξαναγεννήθηκαν. Η μπάντα παίζει Roots-Rap-Rebetika, είναι πολυεθνική με έδρα την Αθήνα κι έχει επιρροές από το Μάρκο Βαμβακάρη μέχρι τη Billie Holiday.
 

Σύσταση συμμορίας :Nikitas Xray Klint MC Baglamadaki / Nikos Atofios Christofidis MC / Felippe ElPinchoFLojo TheBeatboxer MC Didgi / Dimitris Mitch Stergiou Drums/ Young Billy Nitchakis Bass / Thanasis Alexandris Guitar / Giorgos Kapis Guitar / Nikos Vasioulas Piano / Nikos Mastro Sol Violin
 

Prelive free party στο Μαύρο Γάτο στις 6 Νοεμβρίου, 3 ημέρες πριν το live στο Αnclub, ο Νικήτας Εξρέυ Κλιντ στα πλατώ του Blues Bar στην Κωλέττη 42 θα παίξει καλύψο - ρίζες - ζούγκλα - ροκενρόλ για τους φίλους.
 

Tη συναυλία θα ανοίξουν οι Smoking Barrels.

Σχετικές ειδήσεις
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Οι Vapors of Morphine στο Fuzz Live Music Club
28.09.2016 16:43
Οι Vapors of Morphine, η μπάντα που σχηματίστηκε από τα δύο αυθεντικά μέλη των θρυλικών Morphine, Dana Colley και Jerome Deupree, συνεχίζοντας την ιστορία τους (με τη συνδρομή του blues μουσικού / τραγουδιστή Jeremy Lyons), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!
Οι Tuber για ένα live στο An Club
05.01.2016 15:32
Η Εvacuate prods & events παρουσιάζει τους Tuber σε μία μεγάλη συναυλία στο An Club, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016.