Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαΐου στο Θέατρο Επί Κολωνώ, το Srtiptease, μια κωμωδία bar theater του Χάρη Μπόσινα, ξεκινάει και πάλι…

στο πολύ μοδάτο bar Nueva Trova από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη.

Λίγα λόγια για το έργο…
Η Σαλώμη πέταξε τα εφτά πέπλα της και ζήτησε το κεφάλι του Ιωάννη σε έναν ασημένιο δίσκο. Η Dita Von Tesse χόρεψε σχεδόν γυμνή σε ένα τεράστιο ποτήρι σαμπάνιας και κέρδισε τον Marilyn Manson.

Η Μαρία, πρώην δικηγόρος, παρατημένη από τον παρά λίγο άντρα της, χορεύει γυμνή σε ένα μπαρ της Καλαμάτας, για να μη μάθει ο πατέρας της ότι τους παίρνουν το σπίτι. Συνένοχός της και… χορογράφος ο Γιάννης, ένας πρώην συμμαθητής της, πρώην ανεκπλήρωτος έρωτας και πρώην πολλά υποσχόμενος.

Οι δυο τους χορεύουν γυμνοί, μέχρι ν’ αγγίξουν οι ψυχές τους. Και ξαφνικά η Μαρία ανακαλύπτει ότι «…οι κότες πετάνε». Στην Ελλάδα της κρίσης και της σύγκρουσης μια γυναίκα αποφασίζει να πετάξει τα ρούχα της και όσα την εγκλωβίζουν και να πηδήξει το φράχτη.

Η Ομάδα του Striptease…
Παίζουν… Γιάννης Δρίτσας-Μαρία ΓουλάVideo guest… Γιώργος ΧρανιώτηςΣκηνοθεσία… Πέπη ΜοσχοβάκουΚείμενο… Χάρης ΜπόσιναςΚινησιολογία –χορογραφία… Αθηνά ΑλεξοπούλουVideo παράστασης…. Ομάδα whARTeverΦωτισμός… Σάκης ΜπιρμπίληςΦωτογραφίες… Βασίλης Κλωτσοτήρας Επεξεργασία αφίσας… Φωτεινή ΜικρομάστοραΕπιμέλεια γραφικών … Γιάννης ΒαρκάςΤεχνικός παράστασης…Βασίλης Τσιβελέκης Μουσική επιμέλεια… Νίκος Κουρής