H ομάδα Pulsar παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Έπρεπε να είχα» για δεύτερη φορά στη Knot Gallery

… στις 7-30 Νοεμβρίου 2012.

Στην μικρή πόλη του Έπρεπε να είχα ο χρόνος κυλάει αλλά τα πράγματα μένουν ακίνητα. Η πρωτεύουσα ορίζει και η μικρή πόλη υπακούει. Η προστασία του νόμου γίνεται μέγγενη και αυταπάτη και η ελευθερία είναι έννοια επικίνδυνη. Η πρόσβαση στο νόμο είναι απαγορευμένη και η πληροφορία ελεγχόμενη. Αυτά συμβαίνουν σε μια μικρή πόλη όπου ανώτατος υπάλληλος είναι ένας οικονομικός συνταγματάρχης, ο αρχιφοροεισπράκτορας. Όταν οι άνθρωποί της αντιδρούν γίνονται γιορτές αποκατάστασης και όταν οι άνθρωποί της διεκδικούν γίνονται σεμινάρια υποτέλειας και βασανιστήρια. Οι μηχανισμοί της μικρής πόλης είναι αποτελεσματικοί, αλλά όταν τα όρια των ανθρώπων εξαντλούνται, κάποιοι αναλαμβάνουν δράση. Και μάλλον τα πράγματα δεν μπορούν να μείνουν όπως έχουν.

Η φλογισμένη σκέψη του Φραντς Κάφκα και το διαβρωτικό του χιούμορ διαπερνούν τις ζωές έξι ανθρώπων που συμπλέκονται και συγκρούονται. Η Ομάδα Πάλσαρ βρίσκει τις υπόγειες διαδρομές που ενώνουν 15 μικρά διηγήματα του Κάφκα και συνθέτει έναν κόσμο τρομακτικά όμοιο με τον δικό μας. Η Ομάδα Πάλσαρ παρουσιάζει την ανανεωμένη μορφή της πρώτης της παραγωγής

Έπρεπε να είχα, σε σκηνοθεσία Βίκυς Γεωργιάδου, για έναν δεύτερο κύκλο δώδεκα παραστάσεων από τις 7 ως τις 30 Νοεμβρίου 2012, στη Knot Gallery.

Μετάφραση: Μελίνα Γαρμπή, Βίκυ Γεωργιάδου
Δραματουργική επεξεργασία/σύνθεση: Ομάδα Πάλσαρ
Σκηνοθεσία: Βίκυ Γεωργιάδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Βούλα Βερδελή
Σκηνικά: Σωτήρης Βασιλείου
Κοστούμια: Ομάδα Πάλσαρ
Σχεδιασμός φωτισμών: Μελίνα Μάσχα
Μουσική και ηχητικός σχεδιασμός: Κώστας Ανδρέου

Παίζουν
ΠΟΛΙΤΗΣ Α’: Γενοβέφα Ζάγγα
ΠΟΛΙΤΗΣ Β’: Γιούλη Καρναχωρίτη
ΠΟΛΙΤΗΣ Γ’: Φοίβος Συμεωνίδης
ΠΟΛΙΤΗΣ Δ’: Ιφιγένεια Μακρή
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ: Αθανασία Αγοράκη
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ: Παντελής Φλατσούσης
Σχεδιασμός αφίσας: Σοφία Μπράιλα