Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Νύχτες στο Παλέρμο, στο Θέατρο Παράθλαση

Νύχτες στο Παλέρμο, στο Θέατρο Παράθλαση

Το Θέατρο Παράθλαση και το Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης, παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη, για λίγες μόνο παραστάσεις το έργο «Νύχτες στο Παλέρμο»…

… από τις 3 Νοεμβρίου 2012 μέχρι και τις 16  Δεκεμβρίου 2012, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00.

 
Ένα πολιτικό θρίλερ , που γράφτηκε από τους σπουδαστές του 3ου έτους του Εργαστηριού Δραματικής Τέχνης του Θεάτρου Παράθλαση, στα πλαίσια των μαθημάτων τους μαζί με τον Γιώργο Γκασνάκη και Κώστα Ταρπατζή.


ΤΟ ΕΡΓΟ
Κάπου στο μέλλον.
Όταν όλοι οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι και ασφαλείς.
Και ελεύθεροι.
Κι ο θάνατος γίνεται παιχνίδι.
Κι  όλοι γίνονται θεατές αυτού του παιχνιδιού.
Που δεν έχει τέλος.
Που δεν έχει αρχή.
Που δεν έχει επιστροφή.
Τότε η σκιά πέφτει.
Τότε κανένας δεν είναι αθώος.
Και το μέλλον είναι τώρα.
Κι εμείς;


Σκηνοθεσία : Γιώργος Γκασνάκης – Κώστας Ταρπατζής
Σκηνικά – Κοστούμια : Κώστας Ταρπατζής
Φωτισμοί : Γιώργος Γκασνάκης


ΠΑΙΖΟΥΝ(με αλφαβητική σειρά):
Απόστολος Καμιτσάκης, Βασίλης Λεοντάκης, Στέλλα Λιόλιου, Βαγγέλης Μουλαράς, Νίκη Πάνου, Εύα Παπαβλασοπούλου, Κυριακή Παπαδοπούλου, Στέλλα Παρχαρίδου, Φρόσω Παρχαρίδου, Ευτυχία Πλιάκου, Ελένη Συμεωνίδου, Γιάννης Τσιάλτας.


ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Στέλλα Καπετάνιου, Εύη Κουταλιανού, Όλγα Κουτσόνου, Χριστίνα Ριζίδου, Μαρία Σεμερτζίδου, Αφροδίτη Τσακίρη και ο Γιώργος Γκασνάκης. 

Σχετικές ειδήσεις
Αναφορά στον Γκρέκο, στο Θέατρο Αυλαία
06.02.2017 17:16
Το Θέατρο Αυλαία στο πλαίσιο του «2017 - Έτος Νίκος Καζαντζάκης» σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής «Γίνονται Έργα» παρουσιάζει το κύκνειο άσμα του Νίκου Καζαντζάκη, το αυτοβιογραφικό «Αναφορά στον Γκρέκο» σε σκηνοθεσία Τάκη Χρυσικάκου για λίγες μόνο παραστάσεις, από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 21.00.
Η
04.01.2017 14:21
Το Θέατρο Αυλαία σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και την εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων “Γίνονται Έργα” παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον εμβληματικό μονόλογο του Παναγιώτη Μέντη “Αδαμαντία” σε σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη για τρεις μόνο παραστάσεις στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου.
Αισχύλου «Ικέτιδες», για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
15.09.2016 12:11
Η Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη, σκηνοθεσία Λάμπρου Γιώτη, μουσική Σαβίνας Γιαννάτου, μόνο για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 9:00μμ.
Τελευταία Στοιχήματα!: από τους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής «δήλος»
04.07.2016 16:32
Με το έργο «Τελευταία Στοιχήματα!» ξεκινά την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων των τελειοφοίτων της δραματικής σχολής «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη στο χώρο θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος».
Δεσποινίς Μαργαρίτα, του Roberto Athayde στο Θέατρο Σοφούλη
30.03.2016 10:49
Οι Θεατρικές Παραγωγές ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Miss Margarita” του Roberto Athayde, σε μετάφραση-διασκευή της Γαλήνης Αναστασούδη, στο Θέατρο Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη, για λίγες μόνο παραστάσεις.