Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Fuga All Day στον κήπο του Μεγάρου: Βραδιές με ήχους και γεύσεις για όλους

Fuga All Day στον κήπο του Μεγάρου: Βραδιές με ήχους και γεύσεις για όλους

Οι φθινοπωρινές μουσικές βραδιές στο Restaurant Bar “Fuga All Day” συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, με θέα τον

εντυπωσιακό κήπο του Μεγάρου Μουσικής και τα φώτα της πόλης.
 

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η υπέροχη φωνή της Αλεξάνδρας Λέρτα θυμίζει γνωστές μελωδίες και μας ταξιδεύει στον κόσμο των jazz standard. Συνοδεύουν ο Κώστας Κωνσταντίνου (μπάσο) και ο Απόστολος Λεβεντόπουλος (κιθάρα).

 

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου το Black Cotton Trio δίνει το δικό του μουσικό στίγμα, με την Ιωάννα Τσάγκαρη να τραγουδάει bluesy jazz, με τον δικό της μοναδικό, θεατρικό τρόπο.
 
 

Μουσικές με άποψη, απολαυστικές Μεσογειακές γεύσεις (από 7 ως 16€ ) και εκπληκτικά cocktail στον μοντέρνο χώρο της ”Fuga All Day” συνθέτουν μια πραγματικά προσιτή εμπειρία για όλες και όλους, στην καρδιά της Αθήνας.
 

Σχετικές ειδήσεις
Σεπτέμβριος στον Κήπο του Μεγάρου με κλασική μουσική
16.08.2016 14:07
Οι βραδιές κλασικής μουσικής στον Κήπο, μετά τη μεγάλη απήχηση που είχαν πέρυσι στο κοινό, συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά στις 7, 14 και 23 Σεπτεμβρίου, με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ (7/9), την Αcademica Αθηνών (14/9) και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (23/9). Ας υποδεχτούμε το φθινόπωρο λοιπόν με καλοκαιρινή διάθεση και δημοφιλείς μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε!
Επιστροφή στην Εδέμ: Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
22.07.2016 15:12
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, για μια συναυλία βιβλικής σημασίας, ένα μουσικό ηδύποτο μέσα στα δέντρα.
Ακύρωση - «Hey Hallelujah» - Monika introducing… Planet Tiki στον Κήπο του Μεγάρου
21.07.2016 15:05
Tην Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, η Μόνικα επιστρέφει στην Αθήνα για το καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό της πόλης της στον Κήπο του Μεγάρου. Αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE. - Η συναυλία ακυρώνεται
Βραζιλιάνικη bossa nova από τον Πέτρο Κλαμπάνη στον Κήπο του Μεγάρου
15.06.2016 16:44
Ο Πέτρος Κλαμπάνης μαζί με αξιόλογους συνεργάτες θα εμφανιστούν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για μία βραδιά με ήχουν και εικόνες από τη Βραζιλία.
Καλοκαίρι 2016 με μουσική στον Κήπο του Μεγάρου
01.06.2016 12:39
Το Μέγαρο ανανεώνει και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού του με το κοινό στον πιο μουσικό Κήπο της Αθήνας, με μια σειρά πολυαναμενόμενων συναυλιών από καταξιωμένους καλλιτέχνες, ορχήστρες και χορωδίες που θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στις καλοκαιρινές βραδιές της πόλης αλλά και στις φθινοπωρινές μας νύχτες, αφού το πρόγραμμα συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, με εκπλήξεις και συναυλίες κλασικής μουσικής.