Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

2ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy κωμικού μονολόγου, στην Τεχνόπολη

2ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy κωμικού μονολόγου, στην Τεχνόπολη

Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί το 2ο Φεστιβάλ Stand-up Comedy, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό φορέα "Πολύτροπο Τέχνης"...

... την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, στις 21.30.

 

Ο πολιτιστικός φορέας «Πολύτροπο Τέχνης» σε συνεργασία με την  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και το «Comedy Lab», διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονόλογου) και προσφέρουν μια βραδιά αφιερωμένη στο γέλιο, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» (Κτίριο «Δ10», Πειραιώς 100, Γκάζι) όπου θα διεξαχθεί ο τελικός διαγωνισμός.

 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες του χώρου, όπως ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ο Λάμπρος Φισφής,  και ο νικητής του 1ου Φεστιβάλ,  Αλέξανδρος Τιτκώβ.

 

Special guest θα είναι η Μάρω Μαρκέλλου, για την μουσική πινελιά της βραδιάς. 

 

Η αρχική διαδικασία επιλογής έχει ολοκληρωθεί και όσοι προκρίθηκαν θα συμμετέχουν σε  δύο παραστάσεις – σεμινάρια  μπροστά σε κοινό, στο café της Τεχνόπολης, την Πέμπτη  25  και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012, ώρα 21.30.

 

Το stand up comedy είναι ένας συνδυασμός: ένα έξυπνο κείμενο , ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο. Είναι τέχνη με κανόνες - εξαιρέσεις και  πολύ, μα πολύ γέλιο!

 

Το Φεστιβάλ Stand up Comedy, το οποίο, μετά την περσινή τεράστια επιτυχία που σημείωσε τείνει να αποτελέσει θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα, δίνει βήμα σε όποιον θέλει να προβάλλει το έργο του  και να προβληθεί μέσα από αυτό. Δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν και να τους γνωρίσει το κοινό τους.

 

Φέτος, η κριτική επιτροπή του τελικού θα αποτελείται από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy (κωμικού μονόλογου), από εκπρόσωπο της  «Τεχνόπολις», του «Πολύτροπο Τέχνης», του «Comedy Lab» και της «ΕΡΤ Α.Ε».

 

Από την κριτική επιτροπή θα δοθούν  3 βραβεία για τους τελικούς νικητές . Και βέβαια το βραβείο «κοινού» ... όλοι όσοι παρευρίσκονται θα ψηφίζουν για να αναδείξουν τον νικητή που θέλουν.

 

Όσοι επιλεγούν από τους διαγωνιζόμενους που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά σε κοινό και σε κριτική επιτροπή, θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες  παραστάσεις  Stand Up Comedy στην Αθήνα.

 

Η προβολή και η μετάδοση σ’ όλη την Ελλάδα θα γίνεται μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με το «Comedy Lab».

 

Το «Πολύτροπο Τέχνης» είναι αστική μη κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία  που δραστηριοποιείται  στην παραγωγή, οργάνωση και διοργάνωση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και ποικίλων events από το 1997. Παράλληλα, το «Πολύτροπο Τέχνης» είναι ένας ζωντανός καλλιτεχνικός δρόμος, έχει μόνιμα μέλη και φίλους, που στηρίζουν εθελοντικά τις δράσεις  του μέσα από τη  γνώση και τον πολιτισμό.
 

Σχετικές ειδήσεις
Break The Chain Festival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
07.10.2016 16:24
Στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ "Break the Chain" στην Τεχνόπολη του Δήµου Αθηναίων, με αφορµή την Πανευρωπαϊκή Ηµέρα κατά της Εµπορίας Ανθρώπων.
Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016 «VoluntaryAction» στην Τεχνόπολη
08.07.2016 12:23
Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016 «VoluntaryAction» είναι μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
16th Athens Technopolis Jazz Festival: 1 φεστιβάλ, 5 μέρες, 18 μουσικά σχήματα, 35.000 επισκέπτες
31.05.2016 11:12
Το Athens Technopolis Jazz Festival πραγματοποιήθηκε για 16η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με περισσότερους από 35.000 επισκέπτες! Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ένωσαν για δεύτερη φορά τις δυνάμεις τους διοργανώνοντας το μακροβιότερο μουσικό θεσμό της πόλης με ελεύθερη είσοδο.
2ο Avaton International Comedy Festival
18.05.2016 14:34
Από τις 16 έως και τις 20 Ιουνίου 2016, το θέατρο Άβατον συγκεντρώνει τις καλύτερες παραστάσεις stand up comedy, κωμικού αυτοσχεδιασμού και θεάτρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό στο 2ο Avaton International Comedy Festival.
Η κριτική επιτροπή του 69ου Φεστιβάλ των Καννών
26.04.2016 16:25
Το φετινό 69ο Φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 22 Μαΐου 2016, με πρόεδρο της επιτροπής τον Αυστραλό σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό, George Miller.