Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή στο θέατρο Πολιτεία

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή στο θέατρο Πολιτεία

 Στην ανατρεπτική κωμωδία μυστηρίου των Ρήγα – Αποστόλου    «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που ανεβαίνει στο Θέατρο Πολιτεία στην Πάτρα...

 

 

δύο πράγματα, κατά τους συγγραφείς, «ανθίζουν» στην επαρχία: Η ομοφυλοφιλία και η αρχαιοκαπηλία.

Α! και ενίοτε η… χασισοφυτεία. Τις ποιο πάνω αμαρτίες της πολυπαθούς Ελληνικής Περιφέρειας θα προσπαθήσει να… καταπολεμήσει η θεατρική ομάδα «Υποκριτές» στη δεύτερη θεατρική παραγωγή της.

Το έργο , του επιτυχημένου θεατρικού δίδυμου, θα παρουσιαστεί από 8 έως 26 Νοεμβρίου στο Θέατρο Πολιτεία και για αυτό το σκοπό οι «Υποκριτές» δουλεύουν καθημερινά με κέφι και μεράκι τους τελευταίους τρεις μήνες .
Στην παράσταση , που σκηνοθετεί ο Γιώργος Λογαράς με βοηθό τον Τζίμη Πολίτη, συμμετέχουν (με σειρά εμφάνισης):

Γιάννης Πετρούτσος, Μίλτος Παπλάς, Καλλιρρόη Τσώκου, Νικολέτα Μπακοπούλου , Νάντια Κωνσταντινίδη, Ιάσονας Φωτήλας, Σταύρος Σολακάκης, Νάνσυ Κωνσταντινίδη, Μάκης Νικολόπουλος , Ελένη Καραλή – Σαρακίνη και Θάνος Τσέρης.
 

Σχετικές ειδήσεις
Δάφνες και Πικροδάφνες, από τη Θεατρική Ομάδα ENIGMA στο Θέατρο Αμαλία
10.02.2017 15:35
Τη διαχρονική πολιτική κωμωδία των Δημήτρη Κεχαΐδη-Ελένης Χαβιαρά «Δάφνες και Πικροδάφνες» σε σκηνοθεσία Κυριάκου Δανιηλίδη θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα Enigma από το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο Θέατρο Αμαλία, στη Θεσσαλονίκη.
Θα σε δω στην πρεμιέρα, στο θέατρο Coronet
15.11.2016 16:38
Μετά από την πολύ επιτυχημένη πορεία της σόλο κωμωδίας «Caveman» και σε αναζήτηση της καινούργιας του παράστασης, το θέατρο CORONET επέλεξε την ανατρεπτική κωμωδία «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» του Δημήτρη Αλεξίου που κέρδισε το βραβείο του κειμένου στον διαγωνισμό “Ελληνικά Κείμενα 2016” του Coronet.
Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή, των Ρήγα - Αποστόλου στο Θέατρο Ριάλτο
24.10.2016 12:03
Η παράσταση Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή, μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες της σύγχρονής θεατρικής Αθήνας, ξαναέρχεται δυναμικά φέτος το χειμώνα, στο ανακαινισμένο θέατρο Ριάλτο, με έναν μοναδικό-επετειακό θίασο να προσφέρει άφθονο καθαρό γέλιο και διασκέδαση.
Πέθανε ο θεατρικός συγγραφέας Έντουαρντ Άλμπι
19.09.2016 12:36
Ο Αμερικανός συγγραφέας του διάσημου θεατρικού έργου «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;», Έντουαρντ Άλμπι, «έφυγε» σε ηλικία 88 ετών στο σπίτι του στο Μoντόκ, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Ράφτης Κυριών, του Ζωρζ Φεϋντώ στο Θέατρο Σοφούλη
14.04.2016 17:02
Ο θεατρικός οργανισμός “Omerta” παρουσιάζει την ανατρεπτική κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ, Ράφτης Κυριών, στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη, για τρεις μόνο παραστάσεις!