Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Jazzmates στο Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη

Jazzmates στο Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Β και Μ Θεοχαράκη παρουσιάζει μια τζαζ βραδιά με τίτλο “Jazzmates” με αξιόλογους Έλληνες μουσικούς την Πέμπτη …
 

25 Οκτωβρίου 2012.  
 

 

Η ανάπτυξη της jazz οφείλει πολλά στο γεγονός ότι αποτέλεσε κατ’ εξοχήν μουσική της «παρέας», η οποία ξεκινούσε από δυο-τρεις μουσικούς για να καταλήξει στα περίφημα jam sessions. Αυτή τη διάσταση εκφράζει το συγκρότημα Jazzmates που παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα σε ρυθμούς jazz, latin, funk, blues.
 
 

Γιάννης Λεγάκης, σαξόφωνο και τρομπέτα
Βαγγέλης Βιστάκης, πιάνο
Κώστας Σισιμάτος, ηλεκτρικό μπάσο
Νίκος Καράπαπας, τύμπανα, κρουστά
Nadine, τραγούδι, φωνητικά

Σχετικές ειδήσεις
Το Θέατρο του Βασιλιά Ήλιου, με την Ι. Ηλιουπόλου και τον Ν. Λαάρη στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
28.11.2016 13:17
Η Ιουλίτα Ηλιοπούλου και ο Νίκος Λαάρης θα βρεθούν και πάλι στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, σε μία συναυλία που ενώνει τη μουσική με τη λογοτεχνία, με τίτλο Το Θέατρο του Βασιλιά Ήλιου.
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
Μόδεστος Μούσορσκυ – Ενρίκε Γρανάδος: Εικαστική μουσική στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
19.02.2016 17:06
Ο διακεκριμένος σολίστ Απόστολος Παληός παρουσιάζει στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, ένα ιδιαίτερο θεματικό ρεσιτάλ πιάνου επιλέγοντας δύο αριστουργηματικά έργα του ρεπερτορίου, τις Εικόνες από μια έκθεση του Ρώσου Μούσορσκυ και τις Γκογιέσκας του Ισπανού Γρανάδος, συνθέσεις που αντλούν έμπνευση από ζωγραφικούς πίνακες αποτελώντας εξαιρετικά δείγματα της στενής διασύνδεσης μουσικής και εικαστικής τέχνης.
Έλληνες συνθέτες μελοποιούν ξενόγλωσση ποίηση στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
15.01.2016 17:11
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 σε μία συναυλιακή βραδιά όπου πρωταγωνιστούν Έλληνες συνθέτες που μελοποιούν ξενόγλωσση ποίηση!
Vienna Christmas in Athens στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
07.12.2015 15:39
Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30, το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη παρουσιάζει την μουσική παράσταση Vienna Christmas in Athens.