Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

7ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κύπρου: Τελετή Λήξης - Διεθνής Πρεμιέρα της ταινίας του Ν. Κούνδουρου

7ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κύπρου: Τελετή Λήξης - Διεθνής Πρεμιέρα της ταινίας του Ν. Κούνδουρου

Κλείνοντας την επιτυχημένη, έβδομη κατά σειρά διοργάνωση το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κύπρου,

θα ανακοινώσει τα βραβεία και τους νικητές στην ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία.


Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε σε πρώτη παγκόσμια προβολή η νέα ταινία του Νίκου Κούνδουρου με τίτλο «Το Πλοίο», σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, στις 22.00.
 

 

Το νέο, έντονα πολιτικό κινηματογραφικό πόνημα ενός από τους σημαντικότερους  auteur της εποχής, που μας έχει χαρίσει μερικά από τα διαμάντια του ελληνικού σινεμά: Ο Δράκος, Μαγική Πόλη, Vortex Μικρές Αφροδίτες, 1922, χρησιμοποιεί ένα σύμπλεγμα πραγματικών γεγονότων και τα συνθέτει με αριστοτεχνικό τρόπο στην πλοκή της ιστορίας του για να θέσει όλα τα σύγχρονα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα πίσω στην αρχική τους βάση, την αλήθεια.

 


Την προβολή θα παρακολουθήσει η πρωταγωνίστρια της ταινίας Εύα Ψυλλάκη.

Σχετικές ειδήσεις
Νύχτες Τρόμου: Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ επιστρέφει!
20.02.2017 12:52
Για 4η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival - ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στους φίλους του τρόμου και όχι μόνο, ανανεωμένο και έτοιμο για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, με τέσσερις ακόμα πόλεις, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, να προστίθενται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας τα τείχη τους, έτοιμες να το υποδεχτούν.
7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Γέφυρες»: Κάλεσμα συμμετοχής
13.06.2016 11:51
Για 7η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ''Γέφυρες'' θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα σε επιλεγμένους χώρους, καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδος.
Horrorant Film Festival - Νύχτες Τρόμου 2016: Τελετή λήξης και Βραβεία
19.05.2016 15:17
Η Αθηναϊκή διαδρομή του 3ου φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου, σε ένα κατάμεστο ΙΝΤΕΑΛ, με την προβολή της ταινίας λήξης του φεστιβάλ El Cuerpo | The Body.
3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου - Horrorant Film Festival
10.03.2016 14:32
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival – "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ" αποτελεί πια σημαντικό γεγονός στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, και ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα.
Αυλαία του 8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας
29.02.2016 14:31
Μια εβδομάδα γεμάτη με πολλές ταινίες ,επίσημους καλεσμένους, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, και προβολές σε όλα τα σημεία της πόλης μας έφτασε στο τέλος της. Χθες Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας.