Η καλλιτεχνική ομάδα του ΦΙΞ in art παρουσιάζει το έργο της Εύας Ιεροπούλου με τίτλο «Στη χώρα των Ονείρων» σε σκηνοθεσία Αστέρη Πελτέκη

… από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 και κάθε Κυριακή στις 12:00 το πρωί στο θέατρο του Φιξ in art.

Η καλλιτεχνική ομάδα του ΦΙΞ in art παρουσιάζει το έργο της Εύας Ιεροπούλου «Στη χώρα των Ονείρων» σε σκηνοθεσία Αστέρη Πελτέκη κάθε Κυριακή στις 12:00 το πρωί στο θέατρο του ΦΙΞ in art, 26ης Οκτωβρίου 15.

Πρόκειται για ένα κείμενο αντι-κείμενο, που παρουσιάζει τη ζωή και το όραμα των αντικειμένων για τη δημιουργία μιας ονειρεμένης χώρας στην οποία θα μπορούν να συνυπάρχουν με αρμονία η διαφορετικότητα και η  ατομικότητα του καθενός. Μια ματιά που ξεσκεπάζει τις αδυναμίες του δικού μας, ανθρώπινου κόσμου και μας δείχνει  πως να φτιάξουμε κι εμείς τη χώρα των ονείρων μας.

Μια παρέα από πράγματα περιφρονημένα, παραπεταμένα, βαλμένα στο περιθώριο: μια σοκολάτα, ένα ποντίκι, ένα μανιτάρι, ένα παλιό σχολικό βιβλίο, ένα χρηματοκιβώτιο περασμένης τεχνολογίας, μια πλαστελίνη…

Η παρέα αυτή ονειρεύτηκε μια δική της χώρα. Μια χώρα δίκαιη, ειρηνική, ασφαλή, ένα καταφύγιο για τους περιφρονημένους όλου του κόσμου. Τη χώρα των ονείρων τους.
Το εγχείρημα όμως είναι δύσκολο και τα προβλήματα ξεκινούν σχεδόν αμέσως.
Άραγε θα τα καταφέρουν;
Θα γίνει “η χώρα των ονείρων” πραγματικότητα;

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από μεταποίηση παλαιών αντικειμένων. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου. Καθημερινά δίνονται παραστάσεις για σχολεία.