Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Herr (ο Κος) Κόλπερτ: Στο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη

Herr (ο Κος) Κόλπερτ: Στο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη

Ο Γερμανός Νταβίντ Γκίζελμαν (γεννημένος στην Κολωνία το 1972), θεωρείται η νέα μεγάλη ελπίδα του Γερμανικού θεάτρου. Το έργο του

«Herr(ο Κος) Κόλπερτ» είναι μια μαύρη κωμωδία , γραμμένη το 2000, που τον έκανε παγκόσμια γνωστό.

 


Ο Ραλφ και η Σάρα είναι ένα ερωτευμένο, ανύπαντρο ζευγάρι και μένουν μαζί. Καλούν τον Μπάστιαν και την Έντιτ σε μια ήσυχη βραδιά, μετά δείπνου. Ποιος, όμως, είναι ο μυστηριώδης Κος Κόλπερτ ; Βρίσκεται πράγματι νεκρός κάπου μέσα στο στιλάτο διαμέρισμα τους ; Ή πρόκειται για ένα σαχλό αστείο; Τα πράγματα θα περιπλακούν και θα οδηγηθούν στα άκρα, όταν εισβάλλει στο διαμέρισμα και ένας pizza boy  που κάνει λάθος delivery στις πίτσες.
Το έργο ανεβαίνει σε Μετάφραση: Ερμή Συμεών 
Σκηνοθεσία , Μουσική Επένδυση : Αχιλλέα Ψαλτόπουλου.Παίζουν οι ηθοποιοί:
Σταύρος Βαφειάδης - Αλεξάνδρα Κασιούμη - Στράτος Μούρκος
Χρήστος Μυλωνάς - Ελευθερία Τσάκουρη.

Σχετικές ειδήσεις
08.11.2016 10:21
Η παράσταση "Μια Απλή Ερωτική Ιστορία" των Ειρήνη Πατσούρου και Αχιλλέα Ψαλτόπουλου ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Stand Up Comedy Special: Alistair Barrie & Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον
14.09.2016 15:45
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο θέατρο Αθήναιον στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.
Το όνειρο της Κίκι, του Δημήτρη Οικονόμου στο Θέατρο Αθήναιον
09.03.2016 10:27
Το Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί, μόνο για τρεις παραστάσεις, το έργο του Δημήτρη Οικονόμου, Το όνειρο της Κίκι.
Σκηνοθέτησέ μας!, από τους Felizol- Improv Comedy Theater Group στο Θέατρο Αθήναιον
27.01.2016 11:30
Η ομάδα Felizol- Improv Comedy Theater Group παρουσιάζει την παράσταση Σκηνοθέτησέ μας!, για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ερωτόκριτος για τρεις νέες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον
07.01.2016 14:03
Από την πρώτη παρουσίαση συγκλόνισε! Το ζητήσατε... ξαναέρχεται! Μια παράσταση γεμάτη από τη δύναμη και την ομορφιά του λόγου, τη σκέψη αλλά και τη μουσικότητα της γλώσσας μας, ένα σπουδαίο έργο της νεοελληνικής,  αλλά και της παγκόσμιας κληρονομιάς, ο «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου, επανέρχεται για τρεις ακόμα βραδιές στην Νεανική Σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον!