Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Herr (ο Κος) Κόλπερτ: Στο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη

Herr (ο Κος) Κόλπερτ: Στο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη

Ο Γερμανός Νταβίντ Γκίζελμαν (γεννημένος στην Κολωνία το 1972), θεωρείται η νέα μεγάλη ελπίδα του Γερμανικού θεάτρου. Το έργο του

«Herr(ο Κος) Κόλπερτ» είναι μια μαύρη κωμωδία , γραμμένη το 2000, που τον έκανε παγκόσμια γνωστό.

 


Ο Ραλφ και η Σάρα είναι ένα ερωτευμένο, ανύπαντρο ζευγάρι και μένουν μαζί. Καλούν τον Μπάστιαν και την Έντιτ σε μια ήσυχη βραδιά, μετά δείπνου. Ποιος, όμως, είναι ο μυστηριώδης Κος Κόλπερτ ; Βρίσκεται πράγματι νεκρός κάπου μέσα στο στιλάτο διαμέρισμα τους ; Ή πρόκειται για ένα σαχλό αστείο; Τα πράγματα θα περιπλακούν και θα οδηγηθούν στα άκρα, όταν εισβάλλει στο διαμέρισμα και ένας pizza boy  που κάνει λάθος delivery στις πίτσες.
Το έργο ανεβαίνει σε Μετάφραση: Ερμή Συμεών 
Σκηνοθεσία , Μουσική Επένδυση : Αχιλλέα Ψαλτόπουλου.Παίζουν οι ηθοποιοί:
Σταύρος Βαφειάδης - Αλεξάνδρα Κασιούμη - Στράτος Μούρκος
Χρήστος Μυλωνάς - Ελευθερία Τσάκουρη.

Σχετικές ειδήσεις
08.11.2016 10:21
Η παράσταση "Μια Απλή Ερωτική Ιστορία" των Ειρήνη Πατσούρου και Αχιλλέα Ψαλτόπουλου ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Stand Up Comedy Special: Alistair Barrie & Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον
14.09.2016 15:45
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο θέατρο Αθήναιον στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.
Το όνειρο της Κίκι, του Δημήτρη Οικονόμου στο Θέατρο Αθήναιον
09.03.2016 10:27
Το Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί, μόνο για τρεις παραστάσεις, το έργο του Δημήτρη Οικονόμου, Το όνειρο της Κίκι.
Το ελεύθερο ζευγάρι επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα
01.03.2016 13:32
Το «Ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε -ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη- επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα, από τις 11 Μαρτίου 2016.
Σκηνοθέτησέ μας!, από τους Felizol- Improv Comedy Theater Group στο Θέατρο Αθήναιον
27.01.2016 11:30
Η ομάδα Felizol- Improv Comedy Theater Group παρουσιάζει την παράσταση Σκηνοθέτησέ μας!, για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.