Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Herr (ο Κος) Κόλπερτ: Στο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη

Herr (ο Κος) Κόλπερτ: Στο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη

Ο Γερμανός Νταβίντ Γκίζελμαν (γεννημένος στην Κολωνία το 1972), θεωρείται η νέα μεγάλη ελπίδα του Γερμανικού θεάτρου. Το έργο του

«Herr(ο Κος) Κόλπερτ» είναι μια μαύρη κωμωδία , γραμμένη το 2000, που τον έκανε παγκόσμια γνωστό.

 


Ο Ραλφ και η Σάρα είναι ένα ερωτευμένο, ανύπαντρο ζευγάρι και μένουν μαζί. Καλούν τον Μπάστιαν και την Έντιτ σε μια ήσυχη βραδιά, μετά δείπνου. Ποιος, όμως, είναι ο μυστηριώδης Κος Κόλπερτ ; Βρίσκεται πράγματι νεκρός κάπου μέσα στο στιλάτο διαμέρισμα τους ; Ή πρόκειται για ένα σαχλό αστείο; Τα πράγματα θα περιπλακούν και θα οδηγηθούν στα άκρα, όταν εισβάλλει στο διαμέρισμα και ένας pizza boy  που κάνει λάθος delivery στις πίτσες.
Το έργο ανεβαίνει σε Μετάφραση: Ερμή Συμεών 
Σκηνοθεσία , Μουσική Επένδυση : Αχιλλέα Ψαλτόπουλου.Παίζουν οι ηθοποιοί:
Σταύρος Βαφειάδης - Αλεξάνδρα Κασιούμη - Στράτος Μούρκος
Χρήστος Μυλωνάς - Ελευθερία Τσάκουρη.

Σχετικές ειδήσεις
08.11.2016 10:21
Η παράσταση "Μια Απλή Ερωτική Ιστορία" των Ειρήνη Πατσούρου και Αχιλλέα Ψαλτόπουλου ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Stand Up Comedy Special: Alistair Barrie & Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον
14.09.2016 15:45
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο θέατρο Αθήναιον στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.
Μεγάλη επιτυχία για την Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών με Θέμα τον Εμφύλιο
04.04.2016 15:33
Η Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών: «Θέμα Εμφύλιος» που διοργάνωσε η Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού Θεάτρου από Τετάρτη 30 Μαρτίου ως Κυριακή 3 Απριλίου, ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις της με μεγάλη επιτυχία. Μέσα από διαφορετικές θεατρικές φόρμες, οι παραστάσεις διερεύνησαν τις διαδρομές της ατομικής και συλλογικής μνήμης ενός θέματος που ακόμη και σήμερα θεωρείται ταμπού, και η αφήγησή του παραμένει τραυματική.
Το όνειρο της Κίκι, του Δημήτρη Οικονόμου στο Θέατρο Αθήναιον
09.03.2016 10:27
Το Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί, μόνο για τρεις παραστάσεις, το έργο του Δημήτρη Οικονόμου, Το όνειρο της Κίκι.
Το ελεύθερο ζευγάρι επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα
01.03.2016 13:32
Το «Ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε -ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη- επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα, από τις 11 Μαρτίου 2016.