Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Βαγγέλης Στεφανόπουλος Τρίο: Συναυλία στο Ίδρυμα Β και Μ Θεοχαράκη

Βαγγέλης Στεφανόπουλος Τρίο: Συναυλία στο Ίδρυμα Β και Μ Θεοχαράκη

Το Βαγγέλης Στεφανόπουλος Τρίο είναι πλέον φημισμένο για τις επιλεκτικές και υψηλής ποιότητας εμφανίσεις του. Με την πρόσφατη

κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς “Sailing on a Marsipus” η οποία μέχρι τώρα είναι η Νο. 1 σε πωλήσεις Ελληνική παραγωγή στον κατάλογο του Cdbaby, και μέσα στην πρώτη δεκάδα στην κατηγορία Jazz Piano παγκοσμίως στον ίδιο κατάλογο. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο ζωής το τρίο έχει ήδη εδραιώσει την θέση του σαν ένα από τα ποιο υποσχόμενα Ελληνικά σχήματα. 

Με όχημα τις συνθέσεις του πιανίστα Βαγγέλη Στεφανόπουλου το τρίο μας ταξιδεύει πάνω σε ένα μάρσιπο με μια μίξη μοντέρνας Ευρωπαϊκής τζαζ με μια δόση Αφρικάνικης και Αφρο-Κουβανέζικης μουσικής. Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την εμφάνιση παίζει η συμμετοχή του κουβανού κρουστού Carlos Menedez στα Bata (αφρικάνικα ιεροτελεστικά κρουστά)¨και του Αφρικανού τραγουδιστή κιθαρίστα Adedeji Adetayo.

 
Βαγγέλης Στεφανόπουλος, πιάνο
Πέτρος Βαρθακούρης, κοντραμπάσο
Γιάννης Αγγελόπουλος, τύμπανα
Carlos Menedez, bata/congas
Adedeji Adetayo, κιθάρα, φωνή

 

Σχετικές ειδήσεις
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
23.05.2016 13:59
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στο πλαίσιο των συναυλιών Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία V, επισκέπτεται τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, για μία συναυλία.
Aπό τον F. Chopin στον A. Piazzolla, με τον Σπύρο Μοσχόπουλο στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
24.03.2016 16:35
O διακεκριμένος σολίστ του πιάνου και συνθέτης Σπύρος Μοσχόπουλος, έρχεται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, σε μία συναυλία όπου θα συνδυάσει το λυρισμό και την ευαισθησία της μουσικής του μεγάλου ρομαντικού συνθέτη, με το πάθος και το παλμό του tango nuevo.
Σας αρέσει ο Brahms;: συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
04.03.2016 15:24
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί στη συναυλία Σας αρέσει ο Brahms;, στο πλαίσιο του Κύκλου Οι Μεγάλοι Ρομαντικοί.
Βαγγέλης Στεφανόπουλος Τρίο στο Beton7
03.12.2015 15:50
Το Βαγγέλης Στεφανόπουλος Τρίο έρχεται στο Beton7 την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015.