Το Passport στον Πειραιά θα υποδεχθεί τους Imam Baildi, οι οποίοι θα κάνουν μια ζωντανή εμφάνιση με σκοπό να ξεσηκώσουν τους θεατές…

… το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, στις 22.00.

Η καλοκαιρινή περιοδεία των Imam Baildi ξεκίνησε με μια μουσική γιορτή που είναι ακόμα στις σκέψεις όλων όσοι ήταν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 10 Ιουλίου: αψηφώντας τη ζέστη, τρεις χιλιάδες κόσμος χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως στους ρυθμούς των Imam και των καλεσμένων τους και αποθέωσαν την ανεπανάληπτη Μαίρη Λίντα. Ακολούθησαν 20 συναυλίες στην Ελλάδα και σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, μεταξύ αυτών το Sziget στη Βουδαπέστη και το Lowlands στην Ολλανδία.

Το φθινόπωρο όμως έχει μπει για τα καλά και οι Imam Baildi ήδη δοκιμάζουν νέες ιδέες για το χειμωνιάτικο μενού τους. Στις 20 Οκτωβρίου οι Imam Baildi θα βρεθούν για πρώτη φορά στο Passport, όπου θα μοιραστούν μερικές από τις καινούριες τους συνταγές καθώς και τις αγαπημένες τους αλχημείες.

Ετοιμαστείτε για ένα live χορταστικό και καλοδουλεμένο, ικανό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι.