To Six d.o.g.s. παρουσιάζει την αμερικανική μπάντα της Sub Pop που ονομάζεται Obits, σε μια ζωντανή εμφάνιση μαζί με τους False Alarm και τους Dark Rags

… την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, στις 21.00.

 Ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα της Sub Pop, με σπουδαία όμως ιστορία πίσω του στο  garage/rock’n’roll χώρο, για πρώτη φορά στην Αθήνα. Οι Obits, από το Brooklyn της Νέας Υόρκης, με τους False Alarm και τους Dark Rags απο την δική μας δραστήρια σκηνή, συνθέτουν ένα line up που απευθύνεται σε ανθεκτικά αυτιά και δυνατά ποτήρια!

Βετεράνοι, αλλά κάθε άλλο παρά απόμαχοι, τα μέλη των Obits είναι γνωστά για την εξαιρετική σκηνική τους παρουσία, αφού για περισσότερα απο 20 χρόνια ανακατεύονται με μπάντες όπως οι Pitchfork, Edsel, Girls Against Boys,Paramount Styles κ.α. Έχουν ηχογραφήσει δύο δίσκους για την Sub Pop, γεμάτους δυναμισμό και ξεσηκωτικές surf πινελιές.

Οι False Alarm επανέκαμψαν το 2010 και έκτοτε συνεχίζουν απτόητοι. Στο live θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων και το πρώτο τους 7’’ single που μόλις κυκλοφόρησε, “Down I Go / Sell Me Something” (με τον Scott McCloud των Girls Against Boys στα φωνητικά), καθώς και υλικό από το επερχόμενο ντεμπούτο album τους.

Οι Dark Rags αποτελούνται απο μέλη των Dustbowl, Velvoids κ.α. Οι επιρροές τους εκτείνονται από το garage punk των 60’s και το νεοϋορκέζικο rock’n’roll των 70’s, έως την αντίστοιχη garage αναβίωση της σκηνής της Αυστραλίας και τα σύγχρονα συγκροτήματα του είδους. Έχουν παίξει σε Ελλάδα και Γερμανία και μετρούν ήδη δύο κυκλοφορίες.