Από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2008, θα διαρκέσει η έκθεση φωτογραφίας της οργάνωσης που παρουσιάζεται στην περιοχή αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2008, θα διαρκέσει η έκθεση φωτογραφίας της οργάνωσης που παρουσιάζεται στην περιοχή αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.


Μέσα από 30 έργα που δημιούργησαν Eλληνες γραφίστες προσέγγισαν το όραμα, τους στόχους, τις ιδέες και τα ιδανικά του παγκόσμιου κινήματος που συντάσσεται με τους σκοπούς της οργάνωσης και αγωνίζεται συστηματικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι αφίσες και οι ειδικές καταχωρήσεις που εκτίθενται, είναι ένα μέρος μιας γενικότερης έκθεσης 220 έργων που παρουσιάστηκε το 2006, με θεματολογία σχετική με τη δράση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας, η Apeiron Photos και το φωτογραφικό πρακτορείο Corbis, προσκάλεσαν τους Έλληνες γραφίστες να δημιουργήσουν αφίσες και καταχωρήσεις με σκοπό την ανάδειξη του σημαντικού έργου της διεθνούς οργάνωσης.

Με την έκθεση αυτή, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών επιδιώκει να συμβάλει στους στόχους και το όραμα του κινήματος, θέτοντας στο επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία από κάθε μορφής παραβίασή τους.


info

10 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2008, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Αφίξεις, περιοχή “Α” εκτός Schengen, χώρος προσβάσιμος σε όλους τους επισκέπτες.
http://www.amnesty.org.gr/