Στo γνωστό bar του Κολωνακίου παρουσιάζεται από τα μέσα του μήνα έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Προκοπίου.

Στo γνωστό bar του Κολωνακίου παρουσιάζεται από τα μέσα του μήνα έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Προκοπίου.


Ο τίτλος της έκθεσης είναι “Περιβάλλον Φυσικό και Αστικό” και θα παρουσιάζεται από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2007 έως και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.


Οι φωτογραφίες της έκθεσης απεικονίζουν την πανίδα στο φυσικό περιβάλλον. Δελφίνια και γλάροι στο Αιγαίο και στον Ατλαντικό, χήνες στην Βόλβη, άγρια άλογα στον Αξιό, ήμερα άλογα στο Πήλιο, κόκκινα ελάφια στην Πάρνηθα και αρκούδες φιλοξενούμενες στο καταφύγιο Αρκούδας στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου στο Νυμφαίο Φλώρινας.


Σε συμπλήρωμα με το φυσικό περιβάλλον παρουσιάζεται και το αστικό-δομημένο. Παρουσιάζονται ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Πόρτο και το Στρασβούργο με ατμοσφαιρικές εικόνες. Πόλεις που είναι παραδείγματα για την βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη.


Ο Δημήτρης Προκοπίου είναι εκπαιδευτικός και υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με αντικείμενο περιβάλλον και Τουρισμός. Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Εχει κάνει έντεκα ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα τη Γαλλία και τη Γερμανία ενώ έχει πάρει μέρος σε ομαδικές Εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



info
City, cocktail bar Χάρητος 43, Κολωνάκι