Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Γιοβάννα για μια συναυλία, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

Η Γιοβάννα για μια συναυλία, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός θα φιλοξενήσει για μια εμφάνιση, την τραγουδίστρια-συγγραφέα Γιοβάννα,... 

… με τη συνοδεία του Θεόδωρου Κοτεπάνου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, στις 20.30.«Πάντα υπάρχει Χαρά»
με τη Γιοβάννα
και τον Θεόδωρο Κοτεπάνο στο πιάνο

 
 
Επανεμφάνιση ύστερα από χρόνια και για μια μόνο βραδιά της τραγουδίστριας - συγγραφέως Γιοβάννας με τη συνοδεία του Θεόδωρου Κοτεπάνου, στο πιάνο , με τραγούδια ελληνικά και ξένα τραγούδια του χθες και του σήμερα.


Με αφετηρία Έλληνες συνθέτες όπως τους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Μεντή , Πλέσσα, Σπανό, Ανδρέου , Μικρούτσικο, Κραουνάκη, αλλά και δημώδη, η Γιοβάννα θα μας συντροφέψει στο ταξίδι μας με τραγούδια από το Πράσινο Ακρωτήρι, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία. Όλα με τη σημερινή Γιοβάννα και τον Θεόδωρο Κοτεπάνο στο πιάνο.
Ειδική συμμετοχή στη συναυλία των νέων σολίστ, αποφοίτων του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βιβή Γύπαρη (κιθάρα), Νατάσα Μπακέα (φλάουτο), Αντιγόνη Σεφερλή (τσέλο) και Νίκη Χαρλαύτη (πιάνο και τραγούδι).Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρία Φαραντούρη για λίγες εμφανίσεις στον Παρνασσό
12.01.2017 11:30
Η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ερμηνεύει νέα και παλιά τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριο της, των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου, Ελένης Καραΐνδρου, κ.ά. βασισμένα στην ποίηση Καβάφη, Σεφέρη, Ελύτη, Ρίτσου, Γκάτσου και Αναγνωστάκη, για τέσσερις βραδιές στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», τα Σάββατα 18 & 25 Φεβρουαρίου & 4 Μαρτίου και Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Requiem Aeternam: Εκδήλωση θρησκευτικής μουσικής στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
18.04.2016 14:03
Η Orion Productions παρουσιάζει την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στις 20:00, στην ιστορική κεντρική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός μια ξεχωριστή εκδήλωση θρησκευτικής μουσικής στο πνεύμα των ημερών με τίτλο “Requiem Aeternam”.
Οι Diotima live στο πλαίσιο του Ύπνος Project
13.04.2016 16:29
Το σπουδαίο γαλλικό κουαρτέτο Diotima επιστρέφει με ένα πρόγραμμα νυχτερινό, στο πλαίσιο του Hypnos Project, στις 20 Απριλίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
This is my life: Η Όλγα Βενέτη live στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
30.03.2016 12:06
Στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ", ενός φιλολογικού συλλόγου με θεμελιώδη ρόλο στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου, η Όλγα Βενέτη θα μας ταξιδέψει την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στις 20:30 σε κοσμοπολίτικες μελωδίες των Bart Howard, Michel Legrand, Pink Martini καθώς και σε τραγούδια Ελλήνων συνθετών μιας άλλης νοσταλγικής εποχής.
Μουσικά θροΐσματα και ακούσματα στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
15.03.2016 12:51
O Σύλλογος «ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ» διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 την ετήσια Μουσική Βραδιά «Μουσικά θροΐσματα και ακούσματα» με γνωστά και αγαπημένα κλασικά έργα στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.